Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Eurovision 2021 – στοιχήματα Ελλάδα: Τα προγνωστικά για την τελική κατάταξη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Eurovision 2021 – στοιχήματα Ελλάδα: Τα προγνωστικά για την τελική κατάταξη

Eurovision 2021 - στοιχήματα Ελλάδα: Τα προγνωστικά για την τελική κατάταξη

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision στο μαγευτικό Ahoy Arena στο Ρότερνταμ. Κύπρος και Ελλάδα, Έλενα Τσαγκρινού και Stefania, κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Τι λένε τα τελευταία  προγνωστικά για την θέση στην τελική κατάταξη Ελλάδας και Κύπρου; Στα στοιχήματα και τα προγνωστικά για την πρωτιά στη Eurovision 2021, η Ιταλία με τους Måneskin παραμένουν μπροστά. Είναι το απόλυτο φαβορί για να βγουν πρώτοι, δίνοντας την κορυφή στην Ιταλία μετά από 35 χρόνια.

Το μαγευτικό  intro, απολύτα εναρμονισμένο με το σταδιακό «χτίσιμο» στα τύμπανα, σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία του τραγουδιστή που κορυφώνεται με την «έκρηξη» στο ρεφρέν, κάνουν τη νίκη της Ιταλίας να «πληρώνει» από 3,25 έως 3,75. Ιδιαίτερη παρουσία αυτή της μπασίστριας του γκρουπ που τα δίνει όλα και βιώνει έντονα το τραγούδι.

Τα μεγάλα φαβορί

Måneskin – Zitti E Buoni – Italy 🇮🇹 – First Semi-Final – Eurovision 2021

https://www.youtube.com/watch?v=GL1mzJuV11c&ab_channel=EurovisionSongContest

Η Γαλλίδα εκπρόσωπος και το δυνατό της χαρτί

Η Γαλλία ακολουθεί σε κοντινή απόσταση με αποδόσεις από 3,50 έως 4,00. Σε συνέντευξή της στην AthensVoice η Barbara Pravi είχε μιλήσει για το τραγούδι «Voila» και τη συμμετοχή της στη Eurovision. Στον φετινό διαγωνισμό, όπως φαίνεται από τα στοιχήματα και τα προγνωστικά, η μπαλάντα, ο λυρισμός και η ηρεμία συγκρούονται με τον ρυθμό, την οργή και τον «θόρυβο».

Barbara Pravi – Voilà – LIVE – France 🇫🇷 – Second Semi-Final – Eurovision 2021

Στην δεκάδα Ελλάδα και Κύπρος

Στην τρίτη θέση στα στοιχήματα – προγνωστικά παραμένει η Μάλτα, με μέση απόδοση 6,50. Τέταρτη η Ελβετία με απόδοση 9,00 και 5η Ουκρανία με 10,00. Ελλάδα και Κύπρος παραμένουν σταθερά στην πρώτη 10αδα. Ο 65ος διαγωνισμός ευρωπαϊκού τραγουδιού στην Ολλανδία πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, με την Έλενα Παπαρίζου να ανεβαίνει ξανά στη σκηνή της Eurovision σε μια guest εμφάνιση μαζί με 5 ακόμη νικητές από το παρελθόν της διοργάνωσης. Η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη εμφανίζεται στη 10η θέση, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την Ελβετία.

Πρώτη εμφανίζεται η Κύπρος

«Ποδαρικό» στον τελικό της Eurovision 2021 κάνει η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού, καθώς εμφανίζεται πρώτη, ανοίγοντας έτσι τον χορό των συμμετοχών στον μεγάλο τελικό. Ακολουθεί η Αλβανία. Συνολικά, εμφανίζονται 26 χώρες (20 που προκρίθηκαν από τους ημιτελικούς, η διοργανώτρια Ολλανδία και η Big-Five). Μάλτα, Ιταλία και Γαλλία που είναι ανάμεσα στα φαβορί για την πρωτιά στη Eurovision 2021 εμφανίζονται στην 6η, την 20η και την 24η θέση αντίστοιχα.

Οι χώρες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά:

Κύπρος
Αλβανία
Ισραήλ
Βέλγιο
Ρωσία
Μάλτα
Πορτογαλία
Σερβία
Ην. Βασίλειο
Ελλάδα
Ελβετία
Ισλανδία
Ισπανία
Μολδαβία
Γερμανία
Φινλανδία
Βουλγαρία
Λιθουανία
Ουκρανία
Γαλλία
Αζερμπαιτζάν
Νορβηγία
Ολλανδία
Ιταλία
Σουηδία
Άγιος Μαρίνος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις