Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / League of Legends – Netflix: Γίνεται animated σειρά, τι θα δούμε στο «Arcane»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

League of Legends – Netflix: Γίνεται animated σειρά, τι θα δούμε στο «Arcane»

League of Legends - Netflix: Μια τεράστια συνεργασία με την Riot Games

Το League of Legends είναι από τα πιο γνωστά διαδικτυακά παιχνίδια, και οι χρήστες αυξάνονται με ταχύτητα φωτός τα τελευταία χρόνια. Καθιέρωσε ένα καινούργιο είδος παιχνιδιού το λεγόμενο ΜΟΒΑ (Multiplayer Online Battle Arena). Αναμενόμενο ήταν να γυριστεί και σειρά ή ταινία, όπως γίνεται συνήθως με τα παιχνίδια που σπάνε τα ταμεία. Έτσι, έρχεται στο Netflix σειρά κινουμένων σχεδίων, που θα ονομάζεται «Arcane». Συνεργάστηκε με την εταιρεία του παιχνιδιού, την Riot Games, και θα είναι η πρώτη σειρά της εταιρείας διαδικτυακών παιχνιδιών στην τηλεόραση.

Πίσω από το παιχνίδι υπάρχει βέβαια ένα τεράστιο story line, το οποίο συνδέει τους χαρακτήρες, και εξηγεί τις «κόντρες» που έχουν μεταξύ τους. Η ιστορία που διαδραματίζεται στην περιοχή του ουτοπικού Πιλτόβερ και στα καταπιεσμένα βάθη του Ζάουν, ακολουθεί την προέλευση δύο Ηρώων. Εξηγεί τι είναι αυτό που θα τους χωρίσει για πάντα. Για όσους γνωρίζουν πρόκειται για δύο αδερφές, οι οποίες χωρίστηκαν και η μια υπηρετεί το καλό, ενώ η άλλη εξελίχθηκε σε «κακοποιός». Το Netflix ξέρει πολύ καλά τι κάνει, καθώς τα βίντεο που ανεβάζει η εταιρεία έχουν συγκεντρώσει πάνω από 14 δισεκατομμύρια προβολές. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Leaque of Legends του 2020 σημειώθηκε ρεκόρ τηλεθέασης, με μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων θεατών (PCU) 45 εκατομμύρια θεατές!

Η συνεργασία που ζητούσαν οι παίκτες

Σε δηλώσεις του ο Dominique Bazay, διευθυντής αυθεντικών Animation για τη Netflix ανέφερε: «Το League of Legends έχει εμπνεύσει πάθος και υποστηρίζεται παγκοσμίως από εκατομμύρια παίκτες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε την πρώτη τηλεοπτική σειρά που διαδραματίζεται σε αυτό το σύμπαν, την Arcane. Η σειρά υπόσχεται ότι θα είναι οπτικά εντυπωσιακή και συναρπαστική και θα καθηλώσει τους θεατές». Ενώ από την πλευρά της η Shauna Spenley, διευθύντρια ψυχαγωγίας στη Riot Games ανέφερε: «Το Arcane δημιουργήθηκε ως απάντηση στα εκατομμύρια των παικτών και θαυμαστών μας οι οποίοι μας ζητούσαν κινηματογραφικές εμπειρίες, για να “βυθιστούν” στους κόσμους και στους ήρωες του League of Legends. Η Netflix, με την απίστευτη παγκόσμια επωνυμία και τον κοινό στόχο να προσφέρει κορυφαίο περιεχόμενο εξαιρετικής ποιότητας, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη που θα μας βοηθήσει να κάνουμε διαθέσιμο το Arcane σε παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις