Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ελλάδα – Eurovision 2021 τελικός: «Πέταξε» στην σκηνή η Στεφανία, το μικρό λάθος στην εμφάνισή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ελλάδα – Eurovision 2021 τελικός: «Πέταξε» στην σκηνή η Στεφανία, το μικρό λάθος στην εμφάνισή της

Ελλάδα - Eurovision 2021 τελικός: Ποιες χώρες πέρασαν μαζί με την Στεφανία

Κατέπληξε τους πάντες η Στεφανία Λυμπερακάκη, στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021, και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό. όλη η Ευρώπη χόρεψε στους ρυθμούς του  «Last Dance», και μας παρέσυρε μαζί της. Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού. Η ολόσωμη φόρμα με τα  250.000 κρύσταλλα είναι δημιουργία του σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου. Μάλιστα, η 18χρονη Stefania, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια για φέτος, που θα λάβει μέρος.

Εντύπωση έκανε η σκηνοθετική ιδέα του Φωκά Ευαγγελινού, με τα προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, τουλάχιστον σε ζωντανή μετάδοση. Μαζί με την Ελλάδα οι χώρες που προκρίθηκαν για τον τελικό της 22ας Μαΐου είναι οι: Σαν Μαρίνο, Μολδαβία, Ισλανδία, Σερβία, Αλβανία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Φιλανδία και Ελβετία. Στον τελικό θα διαγωνιστούν και οι χώρες που προκρίθηκαν από τον Α’ Ημιτελικό που είναι οι: Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Κύπρος, Ισραήλ, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία, καθώς και οι «Big Five» -Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία-, όπως και η Ολλανδία, ως διοργανώτρια χώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=BUWt6VbolqE&feature=emb_title

Το λάθος στην εμφάνιση της

Η πιο εντυπωσιακή στιγμή στην εμφάνισή της ήταν όταν ανέβαινε τα σκαλοπάτια του σκηνικού της χώρας στην Ahoy Arena. Οι τηλεθεατές δεν έβλεπαν το πράσινο πλαίσιο, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια και η ομάδα της να φαίνεται ότι βρίσκονται στον αέρα. Ωστόσο, ένα μικρό λάθος παρατήρησαν οι χρήστες στο Twitter, το οποίο έγινε και viral. Συγκεκριμένα, ένας από τους τέσσερις χορευτές ξέχασε να φορέσει το γάντι του, με αποτέλεσμα να φαίνεται το χέρι του. Παρόλα αυτά ήταν ένα μικρό λάθος, που δεν κόστισε την πρόκριση στον τελικό.

Η βραδιά του Β’ Ημιτελικού έκλεισε με τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού το 2005, καθώς θα είναι μία από τους ερμηνευτές στο πάρτι που θα δοθεί το Σάββατο με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων. «Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος» είπε κλείνοντας η Έλενα Παπαρίζου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις