Ηλίας Μπόγδανος σχέση: Όσα αποκάλυψε η σύντροφός του, το βίντεο – μήνυμα που δεν είδαμε ποτέ

LIFESTYLE

Ηλίας Μπόγδανος σχέση: Όσα αποκάλυψε η σύντροφός του, το βίντεο – μήνυμα που δεν είδαμε ποτέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Ηλίας Μπόγδανος σχέση: Η σύντροφος του βρίσκεται στο πλευρό του

21.05.2021 | 14:49

Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Άννα Ζηρδέλη. Μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, αναφέρθηκε στη σχέση τους και στο Survivor 4. Αποκάλυψε ότι της λείπει, αλλά και πως έχει ήδη στείλει βίντεο στον Ηλία Μπόγδανο, αλλά η ομάδα του δεν κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας. «Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα από όταν έφυγε ο Ηλίας. Σίγουρα θα είναι και ένα σοκ όταν γυρίσει, γιατί δε θα ξέρουμε και εγώ και οι φίλοι του και η οικογένειά του τι να του πρωτοπούμε από όσα έχουν συμβεί όσο απουσιάζει. Φυσικά και μου λείπει, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για εκείνον. Πιστεύω πως έκανε πολύ καλή επιλογή που πήγε στο παιχνίδι. Όταν μου ανακοίνωσε πως θα πάει στο Survivor ήταν ένα σοκ, γιατί δεν είμασταν προετοιμασμένοι.

Έγινε τελευταία στιγμή. Αλλά με το που μου το είπε, του είπα να πάει, γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος. Λόγω Covid έχουν μείνει πολλά πράγματα πίσω. Τον παρακολουθώ και του στέλνω τη στήριξή μου. Περιμένω να βγει νικητής. Πιστεύω πως είναι ήδη νικητής. Είχα στείλει παλιότερα ένα βίντεο, αλλά δεν έχουν κερδίσει εδώ και καιρό. Αν κερδίσουν κάποιο έπαθλο επικοινωνίας πιστεύω θα παιχτεί» είπε η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Survivor στατιστικά 2021: Ποιος παραμένει αήττητος και «σαρώνει» στους αγώνες

Το Survivor πλέον κάθε βδομάδα παίρνει άλλη μορφή. Οι αλλαγές είναι απανωτές και η προσπάθεια των παικτών να προσαρμοστούν συνοδεύεται από πολλές εντάσεις και ίντριγκες. Μπορεί τα νεύρα των μπλε και των κόκκινων να έχουν χτυπήσει κόκκινο αλλά οι τηλεθεατές φαίνεται να απολαμβάνουν το παιχνίδι και την εξέλιξή του. Το παιχνίδι όμως φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και η αποδόσεις των παικτών στον αγωνιστικό χώρο έχουν μεγάλη σημασία για να φανεί ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίζει τις ασυλίες, οι οποίες είναι πλέον ατομικές. Πριν δούμε τα στατιστικά, γνωρίζουμε ήδη πως τα τρία ονόματα της κορυφής που «κονταροχτυπιούνται» κάθε βδομάδα είναι ο Σάκης, η Καρολίνα και ο Ηλίας. Ποιος όμως «σαρώνει» στους στίβους μάχης και είναι αήττητος;

Το βράδυ της Τετάρτης, είδαμε ξανά ομαδική δοκιμασία, για το έπαθλο επικοινωνίας, που όλοι γνωρίζουν πλέον το πόσο σημαντικό είναι. Εκεί, οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη όπως σας είχαμε αποκαλύψει, με τον Σάκη Κατσούλη, να τους παίρνει από το… χεράκι. Ο Σάκης, ήταν αήττητος για την ομάδα του έχοντας 3/3 κάτι που βοήθησε τα μέγιστα μέσα στο run και έδωσε μεγάλη ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Τα στατιστικά επαληθεύονται μετά αποχώρηση της Νικολέτας, αφού ήταν η παίκτρια με τις χειρότερες επιδόσεις σε σχέση με τις γυναίκες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι και η ιστορία θα γράψει 9η θέση στο φετινό survivor.

Η Καρολίνα παραμένει πρώτη από τις γυναίκες

Μπορεί η γυναικεία παρουσία στις πρωτιές να είναι φαινομενικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, αλλά είπαμε για ανατροπές και το εννοούμε! Στον τελευταίο αγώνα, αυτόν της Τετάρτης η Μαριαλένα «πέρασε» την Καρολίνα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι διεκδικεί για τώρα τουλάχιστον κάποια θέση στους τρεις πρώτους αφού ο Σάκης, ο Ηλίας και Η Καρολίνα καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις στην κορυφή με το Σάκη και τον Μπόγδανο να έχουν ελάχιστη διαφορά. Στις θέσεις  από την τρίτη και μετά είναι με τη σειρά: Μαριαλένα, Ελένη, Κόρο , Ασημακόπουλος, Τριαντάφυλλος και η Νικολέτα που αποχώρησε.

Δείτε πώς διαμορφώθηκαν τα στατιστικά

Exit mobile version