Άννα Μαρία Βέλλη – Νίκος Μπάρτζης: Δημόσια έκκληση με αφορμή τη «φιέστα» που διοργανώνει

LIFESTYLE

Άννα Μαρία Βέλλη – Νίκος Μπάρτζης: Δημόσια έκκληση με αφορμή τη «φιέστα» που διοργανώνει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Άννα Μαρία Βέλλη - Νίκος Μπάρτζης: Τα είδη πρώτης ανάγκης που ζήτησε

21.05.2021 | 16:07

H Άννα Μαρία Βέλλη και ο Τζέιμς Καφετζής μέσα από ένα story στο Instagram, κάνουν δημόσια έκκληση για τη φωτιά στην Κορινθία. Αφορμή στάθηκε το πάρτι για την υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 4. Το χωριό του Νίκου είναι το Ζευγολατιό Κορινθίας, για αυτό και ζητούν από όσους παραβρεθούν στην φιέστα, να συμβάλλουν. Συγκεκριμένα, κάνουν έκκληση να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης για την περίθαλψη ζώων μετά τη φωτιά, που έκαψε ανεξέλεγκτα στέμματα και οικισμούς.

«Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς οι φωτιές στην Κορινθία έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές και η βοήθεια όλων μας κρίνετε απαραίτητη. Με αφορμή την άφιξη του φίλου μας Μπάρτζη και το “πάρτυ” που έχει στηθεί για την υποδοχή του, εγώ και ο James θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όσοι έχετε σκοπό να παρευρεθείτε στην φιέστα του αν θέλετε και να μπορείτε να φέρετε είδη πρώτης ανάγκης για την περίθαλψη ζώων της περιοχής και εμείς θα φροντίσουμε να μεταφερθούν στους οργανισμούς που έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους.

Παραθέτω την λίστα με τα είδη πρώτης ανάγκης παρακάτω:

  • Γάζες και επιδέσμους
  • Φυσικοί οροί
  • Οροί ματιών
  • Ξηρά τροφή
  • Κρέμες εγκαυμάτων
  • Πετσέτες και σεντόνια
  • Νερά

Εγώ, ο James και το “σπίτι μας” το περιβάλλον σας. Ευχαριστούμε», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Μητέρα Τζέιμς: Η συγκινητική ανάρτησή της

Ο James Καφετζής ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς και το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρόδος τον υποδέχτηκε με… τιμές ήρωα. Με αφορμή την υποδοχή του γιου της στο νησί των Ιπποτών και την αρνητική κριτική που δέχτηκε, η μητέρα του James, η κυρία Μπέβερλι προέβη σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, την οποία πρόβαλε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Παιδί μου James, δεν έχω προλάβει ακόμα να σου μιλήσω ουσιαστικά. Όχι παιδί μου, σίγουρα δεν είσαι ήρωας όπως εσφαλμένα ακούστηκε. Ούτε αναζητούσα σε σένα ηρωισμούς. Είσαι όμως το παιδί μου, τον 24 χρονών που ανέθρεψα με αγάπη κι αυτό με κάνει πολύ υπερήφανη. Μπήκες σε ένα παιχνίδι αγωνισμάτων και έπαιξες τίμια, ως όφειλες.

Exit mobile version