Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάιλι Τζένερ σχέση: Ξανά ζευγάρι με τον πρώην της, η κοινή τους έξοδος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάιλι Τζένερ σχέση: Ξανά ζευγάρι με τον πρώην της, η κοινή τους έξοδος

Κάιλι Τζένερ σχέση: Τα βρήκε με τον Τράβις Σκοτ;

Πολλά είναι τα ζευγάρια του Χόλυγουντ που τα ξαναβρίσκουν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους «Μπένιφερ», ή αλλιώς Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ. Τώρα, οι φήμες θέλουν την Κάιλι Τζένερ να τα βρίσκει με τον πρώην της, και πατέρα της Stormi, τον Τράβις Σκοτ. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Disneyland, και ο φακός τους απαθανάτισε. Μάλιστα, οι φήμες περί επενασύνδεσης φούντωσαν μετά από τα γενέθλια του ράπερ, όπου η Κάιλι με την κορούλα τους, παραβρέθηκαν και τα γιόρτασαν μαζί. Μετά από τον χωρισμό τους, η Κάιλι έμεινε κοντά του, ακόμα και μετά τον, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει στα γενέθλιά του, είπε πηγή στο Hollywood Life.

Παρά, όμως τις διαψεύσεις, ένα ακόμα γεγονός ήρθε να ταράξει τα νερά.  Το ζευγάρι βρέθηκε στην Disneyland με την κόρη του, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της. Υπάρχει, άλλωστε, πιο ρομαντική πόλη από το Παρίσι; Στο video που παρουσίασε το TMZ, βλέπουμε ότι την πήγαν στο Alice in Wonderland, και η μικρή φαίνεται πανευτυχής. Εντοπίστηκαν στο λούνα παρκ με μερικούς από τους φίλους της μικρής, εκ των οποίων ίσως και μερικά από τα ξαδέρφια της.

Κάιλι Τζένερ: Η διασημότητα με τα υψηλότερα κέρδη,

H Κάιλι Τζένερ δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο της διασημότητας με τα υψηλότερα κέρδη το 2020, καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας αφού ετοιμάζει τα δικά της μαγιό με την επωνυμία Kylie Swim. Μάλιστα μαζί με τα «καυτά» – όπως αναμένεται να είναι – μαγιό θα υπογράφει και άλλα είδη παραλίας όπως πετσέτες, καπέλα, γυαλιά και παρεό.

Η Κάιλι το 2020 ήταν η διασημότητα με τα υψηλότερα κέρδη, σύμφωνα με το Forbes χάρη στα τεράστια έσοδα από την πώληση της μάρκας καλλυντικών «Kylie Cosmetics». Η σταρ, που κέρδισε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση, άφησε πίσω τους Κάνιε Γουέστ, επαγγελματίες αθλητές και ηθοποιούς και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις