Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης ελικόπτερο – Τήνος: Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης ελικόπτερο – Τήνος: Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης ελικόπτερο - Τήνος: Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του πρωθυπουργού - Τι απαντά η Πελώνη

Αίσθηση έχει προκαλέσει από νωρίς ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην οποία σχολιάζεται η επιστροφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το νησί της Τήνου και το ελικόπτερο με το οποίο μεταφέρθηκε. Έγραψαν συγκεκριμένα: «Επίσημες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου την περασμένη Παρασκευή επίμονα διαφήμιζαν ότι ο κ. Μητσοτάκης, που ξεκίνησε τις τριήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις του, μετέβη στην Τήνο με το πλοίο της γραμμής. Λες και επρόκειτο για κάποιο κατόρθωμα που ο κ. Μητσοτάκης καταδέχτηκε να ταξιδέψει όπως οι κοινοί θνητοί» ενώ συνέχισε λέγοντας: «προφανώς είχαν τους λόγους τους που έδωσαν αυτές τις διαρροές, αφού με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να αποκρύψουν ότι θα επέστρεφε με ελικόπτερο».

«Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ λαϊκότητας που μάταια προσπαθούν να του φιλοτεχνήσουν»«Μετά τις μαρτυρίες πολιτών και την αποκάλυψη του Documento, όμως, από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν ότι από την Τήνο επέστρεψε με ελικόπτερο», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας τις «διαβεβαιώσεις» ότι «αυτήν τη φορά δεν ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο ή ελικόπτερο φίλου αλλά “μισθωμένο”». «Αναμένουμε, λοιπόν, να δώσει στη δημοσιότητα, ως οφείλει, το όνομα της εταιρείας και το αντίτιμο που ο κ. Μητσοτάκης πλήρωσε για τη “μίσθωση”», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η απάντηση Πελώνη

Στο δημοσίευμα αυτό έδωσε την απάντησή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Η ίδια αναφέρθηκε στην επιστροφή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με ελικόπτερο από την Τήνο, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως ο πρωθυπουργός επέστρεψε με μισθωμένο ιδιωτικό ελικόπτερο λόγω αλλαγής στο πρόγραμμά του. Όπως είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος: «ο πρωθυπουργός μετέβη για ιδιωτική επίσκεψη στην Τήνο με το πλοίο της γραμμής. Ωστόσο λόγω αλλαγής στο πρόγραμμά του του, μίσθωσε ιδιωτικό ελικόπτερο για την επιστροφή του προκειμένου να μην μετατρέψει σε θαλάσσιο ταξί τα ελικόπτερα του Στρατού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις