Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις Γεωργιάδης Twitter: Η «κόντρα» με χρήστη για το μεταναστευτικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης Twitter: Η «κόντρα» με χρήστη για το μεταναστευτικό

Άδωνις Γεωργιάδης Twitter: Η «κόντρα» με χρήστη για το μεταναστευτικό

Η κριτική ενός χρήστη στο Twitter για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, ενόχλησε τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε. Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε το πρωί της Πέμπτη έναν πίνακα της Frontex με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τις προσφυγικές ροές στην Ευρώπη, κάνοντας το εξής σχόλιο: “Προς όσους “δεξιούς” αρέσκονται στο να καταγγέλλουν την Κυβέρνηση για το οτιδήποτε…δείτε τον επίσημο πίνακα της Frontex για τις παράνομες εισόδους λαθρομεταναστών στην ΕΕ τους πρώτους 4 μήνες του 2021. Μόνον εμείς έχουμε μείωση και μάλιστα άνω του 50% από πέρυσι…”.

“Αυτούς τους “δεξιούς” λίγο πριν τις εκλογές τους παρακαλάτε να σας ψηφίσουν”, έγραψε χρήστης του Twitter απαντώντας στον υπουργό Ανάπτυξης για την κριτική που άσκησε σε ψηφοφόρους της Δεξιάς που διαμαρτύρονται για το πως χειρίζεται η κυβέρνηση της ΝΔ το θέμα.  Η απάντηση του χρήστη προκάλεσε τη μήνη του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει στον σχολιαστή τονίζοντας πως “πρώτον δεν παρακαλώ ποτέ και κανέναν να με ψηφίσει. Όσο εκλέγομαι θα είμαι εδώ, όταν και αν παύσω θα κάνω άλλη δουλειά. Είχα και πριν θα έχω και μετά”.

«Όσοι κατηγορούν την Κυβέρνηση ας έχουν Τασία»

“Δεύτερον όσοι κατηγορούν αυτή την Κυβέρνηση που μείωσε τις ροές κατά -90% για το Μεταναστευτικό είναι άδικοι. Ας έχουν Τασία”, πρόσθεσε, αναφέροντας στην ουσία πως σε όποιον δεν αρέσει η σημερινή κυβέρνηση και ο σημερινός υπουργός που έχει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο υπάρχει μπορεί να διαλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Τασία Χριστοδουλοπούλου που διετέλεσε αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις