Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 20/5: Προβλέψεις για την Πέμπτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 20/5: Προβλέψεις για την Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 20/5: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ήλιος περνά σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου και ενθαρρύνει τα διαφορετικά ενδιαφέροντά σου μέχρι τις 20/6. Αυξάνει τη η δίψα σου για περισσότερη μάθηση, σύνδεση, επικοινωνία και δικτύωση. Αναπόφευκτα θα υπάρξουν στιγμές που ο Ήλιος προκαλείται και μπορεί να αισθανθείς λίγο άγχος, υπερδιέγερση ή νευρικότητα. Άδραξε τις επαγγελματικές ευκαιρίες της μέρας. Επικοινωνιακά η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, ανανεωτικά ξεκινήματα και γνωριμίες προβλέπονται το επόμενο διάστημα.

Ταύρος

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των πόρων σου κι έτσι εστιάζεις σε θέματα ασφάλειας και άνεσης. Αναπτύσσεις τα φυσικά ταλέντα σου και βρίσκεις τρόπους να ενισχύσεις την εικόνα σου. Επαγγελματικά σου δίνονται ευκαιρίες, ιδιαίτερα αν αναζητάς κάποια εργασία. Το πάθος στη σχέση με το αγαπημένο σου ενισχύεται. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Με την κίνηση του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο η προσωπικότητά σου λάμπει και ενισχύεται. Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές στην εικόνα που προβάλλεις είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το κάνεις. Σήμερα έχεις την ανάγκη για ασφάλεια και εξοικείωση και είσαι έτοιμη να επιδιώξεις την εξασφάλισή τους. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να επισφραγίσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου με μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

woman in white tank top and blue denim shorts sitting on bed

Καρκίνος

Ένας ηλιακός κύκλος που έχει δώσει έμφαση στη δικτύωση τελειώνει σήμερα και τώρα εστιάζεις περισσότερο στον ιδιωτικό, εσωτερικό κόσμο σου. Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε χαλαρωτικές και διαλογιστικές δραστηριότητες. Η αποτελεσματικότητά σου στα εργασιακά σε κάνει να ξεχωρίζεις. Καιρός να βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να προσθέσετε στη ζωή σας περισσότερο πάθος και διασκέδαση. Εσύ που είσαι μόνη, θετικές εξελίξεις αναμένονται σε κάτι που έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον σου το τελευταίο διάστημα.

Λέων

Ο Ήλιος ξεκινά το ταξίδι του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και μπορεί να δοθεί έμφαση στη δικτύωση, τη σύνδεση με φίλους ή στον πειραματισμό με νέες επιχειρηματικές ιδέες. Είσαι παραγωγική και επινοητική στα εργασιακά καθώς βρίσκεις νέα κίνητρα. Θέματα τα οποία βάραιναν το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου επιλύονται. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και τη ζωή σου στα χέρια σου.

Παρθένος

Ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία διέλευσή του στον τομέα του σπιτιού, της καριέρας, των ευθυνών και της φήμης σου. Μέχρι τις 20/6 έχεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για τις επιδόσεις και τις ευθύνες σου. Εντάσεις ίσως υπάρξουν όταν ο Ήλιος σχηματίζει τεταμένες πτυχές. Ο επόμενος μήνας είναι γενικά ένας πολύτιμος χρόνος για να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου. Οι συγκυρίες στα εργασιακά εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Μην μπερδεύεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου φέρνει ευκαιρίες.

Ζυγός

Ο Ήλιος ξεκινά έναν νέο κύκλο στον οποίο η αναζήτηση μεγαλύτερης σημασίας και έμφασης στις εμπειρίες οδηγεί σε ενδιαφέρουσες παρακάμψεις στη ζωή σου. Είναι ένας κύκλος ιδανικός για την εκμάθηση νέων πραγμάτων, νέων τρόπων έκφρασης και την απόλαυση νέων δραστηριοτήτων. Ίσως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου καθώς προετοιμάζεσαι για καινούρια ξεκινήματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ενδυναμώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες.

woman in white shirt wearing eyeglasses

Σκορπιός

Με τη μετακίνηση του Ήλιου στον 8ο ηλιακό σου οίκο για μια διαμονή ενός μήνα αναζητάς περισσότερο βάθος ή οικειότητα από τις εμπειρίες σου. Καθώς ο Ήλιος ρίχνει το φως του αναμένεται να μάθεις πολλά για τα κίνητρα, την προσωπική σου ψυχολογία, τις σχέσεις και τα βαθύτερα ενδιαφέροντά σου. Η Σελήνη σήμερα ξοδεύει τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα κα απολαμβάνεις ελαφριές και ευχάριστες δραστηριότητες κυρίως με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα παλιός ή πλατωνικός έρωτας σε απασχολεί για μια ακόμη φορά.

Τοξότης

Με τη μετακίνηση του Ήλιου σήμερα τερματίζεται ένας κύκλος στον οποίο η εργασία και οι ρουτίνες κυριαρχούσαν περισσότερο στη ζωή σου και μπαίνεις σε μια περίοδο κατά την οποία τα κοινωνικά ή συνεργασιακά θέματα έρχονται σε ισχυρότερη εστίαση. Είναι επίσης καλή η στιγμή και η μέρα για να κάνεις ένα καλό τσεκάρισμα στους στόχους σου. Μια κίνηση ή υπόσχεση από τον ερωτικό σύντροφό σου σε ανεβάζει στα σύννεφα. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια εξαιρετική περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή που τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Αιγόκερος

Ο Ήλιος μετακινείται σήμερα μπαίνοντας στον τομέα που διέπει την εργασία, τις συνήθειες ή τις ρουτίνες σου. Αυτή η μεταφορά επισημαίνει τις καθημερινές δραστηριότητες και αυξάνει όχι μόνο την επίγνωση της εργασίας, της υγείας και των πρακτικών αλλά και την υπερηφάνεια σου. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να επεκταθείς, να μάθεις νέα πράγματα και να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου. Καιρός να διορθώσεις τα λάθη σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που φλερτάρεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείς.

Υδροχόος

Ο Ήλιος μπαίνει στον δημιουργικό σου τομέα και η επόμενη περίοδος είναι δυνατή για να εκφραστείς φυσικά και ευχάριστα. Αυτή η διέλευση φέρνει διασκέδαση, ρομαντισμό, αναψυχή και δημιουργική έκφραση. Η Σελήνη σήμερα περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας και η πραγματοποίηση της έρευνας ή ανάλυσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Ρομαντισμός και πάθος επανέρχονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να απολαύσεις τη μέρα σου.

Ιχθείς

Ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία διέλευσή του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι ένας εξαιρετικός κύκλος για οικογενειακές δραστηριότητες, βελτίωση στο σπίτι και αύξηση της αίσθησης ασφάλειας και άνεσης. Η ολοήμερη παραμονή της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου διευκολύνει τη μέρα στα εργασιακά. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου καθώς οι ισορροπίες επανέρχονται. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Πηγή: Tlife
girl in white red and green floral sleeveless dress lying on brown leaves
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις