Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Υποχρεωτική στείρωση ζώων: Οργισμένη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για κυνηγούς
LIFESTYLE

Υποχρεωτική στείρωση ζώων: Οργισμένη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για κυνηγούς

Υποχρεωτική στείρωση ζώων: Η Εριέττα Κούρκουλου τα λέει έξω από τα δόντια

Με μια εκ βαθέων ανάρτηση, η Εριέττα Κούρκουλου τοποθετείται για την εμπλοκή των κυνηγών στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο που αφορά τα ζώα. Μεταφέροντας την αλήθεια για το πώς αντιμετωπίζονται τα ζώα από μεγάλη μερίδα κυνηγών και ό,τι καλούνται να σώσουν μετά μεμονωμένοι ή οργανωμένοι φιλόζωοι η Εριέττα Κούρκουλου μιλά για κακοποίηση που ξεπερνά κάθε φαντασία. Οι άνθρωποι αυτοί θεωρούν τη δολοφονία αθώων ψυχών “σπορ”, λέει μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι της προκαλεί “τεράστια εντύπωση που υπάρχουν ακόμα πολιτικοί οι οποίοι ξεπουλούν τα πάντα για δέκα ψήφους”.

Απευθυνόμενη σε αυτούς, λοιπόν, γράφει “λυπάμαι για την κατάντια σας και τα ζώα που υποφέρουν εξαιτίας σας”!

Ολόκληρη η ανάρτησή της

“Κρατιέμαι πολύ καιρό να μην θίξω το συγκεκριμένο ζήτημα, για να προφυλάξω την ψυχική μου υγεία, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Αρχικά, αναρωτιέμαι τι δουλειά έχουν να εκφράζουν την άποψή τους οι κυνηγοί, για ένα νομοσχέδιο που αφορά τα ζώα, από την στιγμή που ο σκοπός της ζωής τους είναι η δολοφονία τους;;; Δεύτερον, με τι θράσος πληρώνουν καμπάνιες κατά της στείρωσης και κάνουν μηνύσεις σε φιλοζωικά σωματεία, όταν τα καταφύγια έχουν γεμίσει με δικά τους σκυλιά;;; Όντας πάνω από δέκα χρόνια στον χώρο της φιλοζωίας, έχω να σας πω ότι τα περιστατικά κακοποίησης των κυνηγόσκυλων ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Τα ζώα αυτά είναι εργαλεία, τα οποία πετάγονται στα σκουπίδια, πυροβολούνται ή καταλήγουν κρεμασμένα σε κάποιο δέντρο όταν αδυνατούν πλέον να αποδώσουν στην “δουλειά” που τους έχει ανατεθεί. Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά όμως, είναι ότι έχω δει εκατοντάδες από αυτά να επιβιώνουν τελικά και να δίνουν όλο τους το είναι στις καινούριες τους οικογένειες σαν να μην κακοποιήθηκαν ποτέ.

Τέλος, να πω ότι ενώ δεν μου κάνει εντύπωση να μην έχουν τον θεό τους άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν την δολοφονία αθώων ψυχών “σπορ”, μου κάνει τεράστια εντύπωση που υπάρχουν ακόμα πολιτικοί οι οποίοι ξεπουλούν τα πάντα για δέκα ψήφους! Λυπάμαι για την κατάντια σας και τα ζώα που υποφέρουν εξαιτίας σας!”

Repost from @eriettakourkouloulatsi

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις