Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 4 παρουσιάστρια: Όλο το παρασκήνιο, ποια προσέγγισε πρώτα η παραγωγή
LIFESTYLE

GNTM 4 παρουσιάστρια: Όλο το παρασκήνιο, ποια προσέγγισε πρώτα η παραγωγή

GNTM 4 παρουσιάστρια: Με ποια έκανε συζητήσεις η παραγωγή πριν την Παπαβλασοπούλου

Μπορεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να είναι τελικά το νέο πρόσωπο που θα δούμε στην κριτική επιτροπή του GNTM 4, ωστόσο δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή της παραγωγής. Ένα άλλο πρόσωπο είχαν προσεγγίσει για να καθίσει δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day αποκάλυψε με ποια η παραγωγή έκανε συζητήσεις, ενώ εξήγησε και τους λόγους που η συγκεκριμένη συνεργασία δεν προχώρησε. Ο λόγος για τη Σάντυ Αρμένη, που εργάζεται στην Αμερική με βάση τη Νέα Υόρκη ως fashion director.

«Όταν πριν από δέκα χρόνια πήγε στην Αμερική, η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλήτρια στο μαγαζί της Πατρίτσια Φιλντ και σιγά – σιγά κατάφερε να δημιουργήσει με τον σύζυγό της ένα τεράστιο γραφείο, που υπογράφουν τα εξώφυλλα του Bazaar και κάποια της Vogue. Η Σάντυ Αρμένη συζήτησε με τους ανθρώπους του Star, ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Greece’s Next Top Model, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φύγει από την Αμερική. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να εκτίθεται, αλλά προτιμά να βρίσκεται backstage. Να χτίζει δουλειές και παραγωγές. Αυτοί είναι οι λόγοι που οι συζητήσεις της με το Star δεν καρποφόρησαν. Μίλησα με τη Σάντυ και της είπα να ειδοποιήσει τη μαμά της» είπε χαρακτηριστικά.

Βίκυ Καγιά: Τα συγχαρητήρια στη «διάδοχό» της

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στο GNTM 4, και θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο της παρουσιάστριας όσο και του κριτή. Η ίδια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ισμήνη, η οποία μετρά μακρά πορεία στο χώρο του μόντελινγκ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Με μια ανάρτηση έσπευσε να την συγχαρεί και να της ευχηθεί δημόσια καλή επιτυχία, με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. «Συγχαρητήρια», έγραψε η παρουσιάστρια και μοντέλο.

Το Star έψαχνε ένα νέο πρόσωπο για την ομάδα του GTNM, ώστε να μπορέσει να ταυτιστεί με αυτό. Η επιλογή της θυμίζει άλλωστε και την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργιου, η οποία έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό, και μέσα από το ριάλιτι μοντέλων έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις