Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι γάμος: Νέα «καρφιά» από το παλάτι του Μπάκιγχαμ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι γάμος: Νέα «καρφιά» από το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Μέγκαν Μάρκλ - Πρίγκιπας Χάρι γάμος: Πώς το παλάτι επισκίασε την επέτειό τους

Οι σχέσεις της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ως γνωστόν είναι τεταμένες. Οι δύο πλευρές το αποδεικνύουν αυτό με κάθε τρόπο, αν λάβουμε υπόψιν και την τελευταία συνέντευξη του Χάρι, στην οποία «κάρφωσε» τον πρίγκιπα Κάρολο. Το παλάτι, τώρα, ανταποδίδει με μια ανάρτηση στο Facebook, συνεχίζοντας την κόντρα και τα αλλεπάλληλα χτυπήματα. Ανακοινώνει, λοιπόν, μια εγκυμοσύνη, στην τρίτη επέτειο του γάμου του έκπτωτου ζευγαριού Μέγκαν – Χάρι.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, με τον Ιταλό επενδυτή Έντο Μαπέλι Μότζι. Το νέο τέκνο αναμένεται το φθινόπωρο, όπως ανακοινώθηκε, και το παλάτι γιορτάζει την μέρα αυτή. Δεν γιορτάζει, ωστόσο, την επέτειο του γάμου του ζευγαριού, που έφερε αναστατώσεις και τόλμησε να επαναστατήσει και να τους απαρνηθεί. Φαίνεται πως η επιλογή της ημέρας δεν είναι καθόλου τυχαία. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη δεν είχε λόγο να μην συναινέσει σε ένα τέτοιο «μποϊκοτάζ»: ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ στον γάμο της αδερφής της, πριγκίπισσας Ευγενίας.

Έφερε χαρά στο παλάτι

Η είδηση της εγκυμοσύνης της, τιμήθηκε από τη Βασίλισσα και τις δύο οικογένειες που δήλωσαν ιδιαιτέρως χαρούμενοι και ευτυχείς για το γεγονός, μετά και από την τραγική απώλεια του πρίγκιπα Φιλίππου. Το τέκνο της πριγκίπισσας Βεατρίκης θα είναι το δεύτερο εγγόνι για τον πρίγκιπα Άντριου και τη Σάρα Φέργκιουσον και το 12 δισέγγονο της Βασίλισσας, μετά και το δεύτερο παιδί που αναμένουν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ το καλοκαίρι.

Το παιδί θα είναι 11ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Αν και η μητέρα του διαθέτει πριγκιπικό τίτλο αντάξιο της γαλαζοαίματης καταγωγής της, ο πατέρας δεν διαθέτει κανέναν τίτλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις