Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / El Diablo αντιδράσεις: Νέα διαμαρτυρία με πανό στην Κύπρο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

El Diablo αντιδράσεις: Νέα διαμαρτυρία με πανό στην Κύπρο

El Diablo αντιδράσεις: Διαμαρτυρίες μια μέρα μετά την εμφάνιση της Τσαγκρινού

Ξέσπασαν νέες αντιδράσεις μια μέρα μετά από την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον ημιτελικό της Eurovision 2021, με διαμαρτυρία έξω από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Πραγματοποιήθηκε από το Κίνημα Χριστιανική Αντίσταση και αφορά στο τραγούδι που εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, «El Diablo». Έξω από το ΡΙΚ συγκεντρώθηκαν 30 με 40 διαμαρτυρόμενοι με πανό που έγραφαν «η Κύπρος αγαπάει τον Χριστό» και εικόνες, ενώ ακούγονταν εκκλησιαστικοί ύμνοι από́ μεγάφωνα.

Υπήρχαν διαμαρτυρίες ήδη και αφορούσαν  την επιλογή του τραγουδιού, το οποίο για τους διαμαρτυρόμενους, αποτελεί ύμνο σε σκοτεινές δυνάμεις, διακηρύττει την υποταγή του ανθρώπου στο σκότος και τον εξευτελισμό και προσβάλλει τον λαό της Κύπρου. Παρότι η Έλενα έχει διαψεύσει τα λεγόμενα τους, λέγοντας ότι αναφέρεται σε μια τοξική σχέση, εκείνοι έκαναν νέα διαμαρτυρία.

To Netflix στηρίζει την Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού, με το τραγούδι «El Diablo», κατέπληξε τα πλήθη με την εμφάνιση της στη σκηνή του «Ahoy Arena» και η φήμη της βγήκε και εκτός Ευρώπης. Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια για φέτος, ενώ στην αρχή είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην Κύπρο, λόγω του αμφίσημου νοήματος που έχει. Κατάφερε, λοιπόν, να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της Eurovision 2021 και τα στοιχήματα την βάζουν εντός πεντάδας.

Δωδεκάρι πάντως σίγουρα κατάφερε να πάρει από τον Tom Ellis. Ποιος είναι αυτός; Είναι ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον διάβολο, στην σειρά του Netflix, «Lucifer». Η εκρηκτική της εμφάνιση εντυπωσίασε και τo Netflix, το οποίο έδωσε 12 βαθμούς στην κυπριακή συμμετοχή με τον πιο ευφάνταστο τρόπο και χιουμοριστικό τρόπο. Ακόμα και αν δεν κερδίσει τον διαγωνισμό, έχει πάρει ήδη μια πρωτιά σε παγκόσμιο κιόλας επίπεδο!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις