Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 19/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 19/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

8 λέξεις σήμερα 19/5: Καταιγιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο

8 λέξεις σήμερα 19/5: Στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Σίμος συνεχίζει με το σχέδιο της παγίδευσης του κυκλώματος των τοκογλύφων, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει το κανάλι από την κατρακύλα. Η Μαίρη ξεκαθαρίζει στον Μάρκο πως δεν πρόκειται να βγει η χαμένη της υπόθεσης. Ο Αιμίλιος ειδοποιείται και τρέχει στο νοσοκομείο, όπου και μαθαίνει άσχημα νέα.

Ο Άκης ανακοινώνει στον Δημήτρη πως θέλει να φύγει οριστικά από την εταιρεία και δεν αλλάζει γνώμη σε όσα του είπε, γεγονός που σημαίνει ότι η Ηλιάνα πέτυχε τον σκοπό της και έβγαλε τον αδερφό της από τη μέση. Ο γιατρός ενημερώνει τον Αιμίλιο για την κατάσταση της Μάγδας, αφήνοντάς τον καταρρακωμένο και γεμάτο ενοχές.

8 λέξεις σήμερα 19/5 – Trailer

Τι είδαμε εχθές

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα συνεχίζονται. Η Κατερίνα είναι εντελώς αρνητική με την προοπτική στο να δώσει ο Μιλτιάδης το επίθετό του στον Άλκη. Ο Άκης δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του Δημήτρη και βασανίζεται προκειμένου να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του.Η Έρση εξομολογείται στη Ναυσικά πως αυτή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό της Σύνθιας στον Οδυσσέα και η Ναυσικά την προειδοποιεί πως αν το μάθει ο Οδυσσέας, θα χωρίσουν. Η Ηλιάνα με τον Παύλο έρχονται πιο κοντά. Η Ελισάβετ βρίσκει παρηγοριά στη συντροφιά του Έκτορα. Η Μάγδα, πάνω σε μια έκρηξη θυμού κι απωθημένων, μαλώνει με τον Αιμίλιο, φεύγει θολωμένη από το σπίτι και τρακάρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις