Οργάνωση ντουλάπας ρούχων: Τα tips που θα σας λύσουν τα χέρια

PLUS

Οργάνωση ντουλάπας ρούχων: Τα tips που θα σας λύσουν τα χέρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Οργάνωση ντουλάπας ρούχων: Πώς να τα τακτοποιήσετε εύκολα

19.05.2021 | 13:17

Έφτασε η εποχή που αλλάζουμε τα ρούχα μας, και πρέπει να οργανώσουμε εκ νέου τη ντουλάπα ρούχων μας. Η αλλαγή των ρούχων, που γίνεται συνήθως κάθε καλοκαίρι και χειμώνα, προκαλεί «πονοκέφαλο» σε κάθε νοικοκυρά και την αποφεύγει με κάθε τρόπο. Υπάρχουν, όμως, κόλπα που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα ρούχα σας και να κάνουν παιχνιδάκι την διαδικασία. Μην αναβάλλετε, λοιπόν, την οργάνωση της ντουλάπας σας, αν δεν θέλετε να καταλήξετε να φοράτε μάλλινα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πάμε να δούμε μερικά κόλπα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τα χειμερινά ρούχα, όσο και τα παπούτσια σας. Ένας εύκολος τρόπος για να αποθηκεύετε τα κασκόλ και τα καλσόν σας, είναι να τα γυρίσετε γύρω από κρεμάστρες, και να τα δέσετε όπως μια γραβάτα. Ακόμα, τα αφρολέξ πισίνας θα βοηθήσουν ώστε τα παπούτσια σας να στέκονται όρθια. Η οργάνωση των συρταριών με μικρά κουτιά θα βοηθήσει να αποφευχθεί το χάος. Η αποθήκευση των ρούχων κάθετα ή σε κυλίνδρους, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο.

Ακόμα περισσότερα κόλπα

Χρησιμοποιήστε σωλήνες από PVC, για να αποθηκεύσετε ζώνες, κασκόλ και πετσέτες. Ακόμα, χρησιμοποιώντας το καπάκι από ένα τενεκεδένιο αναψυκτικό, θα σας βοηθήσει να διπλασιάσετε το χώρο στη ντουλάπα σας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με μια πλαστική αλυσίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλάθι φρούτων στο μπάνιο ή την ντουλάπα, για να τοποθετήσετε μέσα επιπλέον αντικείμενα.

Μπορείτε να κρεμάσετε τα σορτς και τα τζιν σας, από κρίκους κουρτίνας μπάνιου και να χρησιμοποιήσετε κουτιά για την οργάνωση των παπουτσιών σας. Τα παπούτσια σας μπορούν να οργανωθούν όμορφα, χρησιμοποιώντας σωλήνες από χαρτόνι. Ακόμα ένα τιπ είναι να χρησιμοποιήσετε παγοθήκες για την αποθήκευση των αξεσουάρ σας. Τέλος, για να μην γλιστράνε από την κρεμάστρα τα ρούχα σας, τοποθετήστε κόλλα και αφήστε τη πρώτα να στεγνώσει.

Exit mobile version