Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler – αποχώρηση: Οι υποψήφιοι και ο παίκτης που φεύγει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler – αποχώρηση: Οι υποψήφιοι και ο παίκτης που φεύγει σήμερα

Survivor spoiler - αποχώρηση: Οι υποψήφιοι και ο παίκτης που φεύγει σήμερα

Μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα γεμάτη αλλαγές στις ομάδες , τα έπαθλα και τις ασυλίες το Survivor έρχεται για άλλη μια μέρα να μας αποδείξει πως είναι πράγματι το παιχνίδι των ανατροπών. Με μια γρήγοτη ανακεφαλαίωση, από το πρώτο συμβούλιο ψηφίστηκε προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία- έβγαλε υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη και έκανε έξαλλους τόσο τον Τριαντάφυλλο όσο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και δεν έλειψαν οι εντάσεις! Ο «Ασημακό» παραπονέθηκε για την επίθεση που δέχθηκε μετά την επιλογή το «Κατηγορήθηκα και από τον Τριαντάφυλλο και από τη Μαριαλένα. Δέχτηκα μια επίθεση και ήταν κάτι που δεν το περίμενα γιατί έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, με κάποια εμπόδια. Εγώ κρίνω ότι τα εμπόδια πρέπει να φεύγουν και να ανοίγει ο δρόμος για τον τελικό. Θέλω να φτάσω εκεί με τους φίλους μου», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος στον Γιώργο Λιανό λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

«Βασικά ήμουν σίγουρη ότι θα ψηφίσει εμένα και όταν άκουσα το όνομα του Σάκη έπαθα σοκ. Δεν κάναμε καμία κουβέντα. Ο Γιώργος βάζει μπροστά το φιλικό κριτήριο και λέω “γιατί δεν ψηφίζεις εμένα;”. Θεωρώ ότι να ψηφίζεις τον Σάκη είναι σίγουρα στρατηγική. Με ενοχλεί που δεν βγαίνει μπροστά να πει ότι τον ψήφισε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης και ήθελε να τον βγάλει εκτός. Δεν ξέρω γιατί δεν το παραδέχεται», είπε με τη σειρά της η Μαριαλένα.

Δείτε πώς σχολίασε ο Γιώργος Λιανός την επιλογή του Σάκη από τον Ασημακόπουλο

Το ξέσπασμα του Ντάφι συνεχίστηκε

Ο Τριαντάφυλλος συνέχισε: «Έπρεπε ο Γιώργος να πει ότι τον ψήφισε επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι τα συζήτησαν μεταξύ τους και θέλουν να βγάλουν έξω τον Σάκη. Αν το έλεγε θα σηκωνόμουν, θα πήγαινα να τον φιλήσω και θα του έλεγα ότι είναι μάγκας. Τώρα είναι μεγάλος μαρμάγκας». Στο δεύτερο αγώνισμα, ο «κόκκινος» Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία. Το γεγονός ότι ήταν ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, του στέρησε το δικαίωμα να έχει την ασυλία ωστόσο δεν του αφαιρέθηκε το δικαίωμα να «δώσει» κάποιον άλλον παίκτη ως υποψήφιο και έδωσε τη Νικολέτα Μαυρίδη, ενώ οι παίκτες τη δεύτερη μέρα ψήφισαν την Μαριαλένα για αποχώρηση. Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε;

Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν την Νικολέτα Μαυρίδη να είναι η παίκτρια που αποχωρεί, από τη στιγμή που οι τρεις υπόλοιποι έχουν ο καθένας τους το δικό του ισχυρό αβαντάζ. Ο Σάκης Κατσούλης είναι ίσως ο πιο δυνατός παίκτης του ριάλιτι, η Μαριαλένα είναι επίσης από τις πιο δυναμικές παρουσίες στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο Ντάφι κατέχει την υποστήριξη του κοινού αφού έχουμε χάσει πια το μέτρημα από τις φορές που τον κράτησε ο κόσμος στο παιχνίδι. Όπως και να’ χει σε λίγες ώρες θα ξέρουμε περισσότερα για την επικείμενη αποχώρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις