Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σνικ – Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρισμός: «Έπεσαν» τα πρώτα unfollow
LIFESTYLE

Σνικ – Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρισμός: «Έπεσαν» τα πρώτα unfollow

Σνικ - Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρισμός: Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Οι φήμες περί χωρισμού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Snik, έχουν φουντώσει, ειδικά μετά την φωτογραφία του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη φιέστα του Ολυμπιακού. Το – πρώην-  ζευγάρι, όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες το περιοδικό ΟΚ!, δε μένει μαζί πλέον. Η Ηλιάνα, μάλιστα, έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι στην Πεντέλη. Την συνέχεια έκανε ο Snik, ο οποίος έχει διαγράψει όλες τις κοινές του φωτογραφίες από το Instagram, με την Ηλιάνα να έχει κρατήσει μόλις δύο.

Ψάξαμε, λοιπόν, να δούμε τι συμβαίνει και ανακαλύψαμε ότι Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ακολουθούνται ακόμα στο Instagram. Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί ότι ο Snik έχει κάνει unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, όπως ακούστηκε μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”.  Από την πλευρά της, η Έλενα Χριστοπούλου τον ακολουθεί κανονικά. Να σημειωθεί ότι η Έλενα Χριστοπούλου είναι η μάνατζερ της Ηλιάνας και οι δύο τους διατηρούν και φιλικές σχέσεις.

Η φιέστα του Ολυμπιακού

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγύρισε φέτος ο Ολυμπιακός, ο οποίος το γιόρτασε με μια φιέστα πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Δεν παραβρέθηκαν οι οπαδοί του στις εξέδρες, λόγω κορονοϊού. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το γιόρτασαν. Βρέθηκαν πολλοί σταρς στα VIP του «Καραϊσκάκη», και δεν μπορούσε να λείψει ο Σνικ, ούτε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι εδώ και μήνες ελεύθερη, καθώς έχει χωρίσει από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον Snik, ο οποίος δε μένει πλέον στο ίδιο σπίτι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους. Το μέλλον θα δείξει τι ισχύει για τους δυο. Πάντως μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζουν πολύ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις