Μαριαλένα – Σάκης Survivor: Τι αποκάλυψε η Χριστίνα Κεφαλά για την Νικολέτα

LIFESTYLE

Μαριαλένα – Σάκης Survivor: Τι αποκάλυψε η Χριστίνα Κεφαλά για την Νικολέτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Μαριαλένα - Σάκης Survivor: «Δεν ήθελε την Νικολέτα λόγω ανασφάλειας»

19.05.2021 | 16:49

Μια νέα αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Κεφαλά στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε», για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον λόγο που η Μαριαλένα ζηλεύει την Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία μπήκε πιο μετά στο Survivor 4. Ο λόγος είναι ότι βρίσκεται πλέον στην ίδια ομάδα με εκείνον, ενώ πολλές φορές έχει ακουστεί ότι την γλυκοκοιτάζει. Η Κεφαλά αποκάλυψε επίσης: «Με τη Νικολέτα δουλεύαμε μαζί. Τον Σάκη τον ήξερε πριν από το παιχνίδι από παρέες, φιλικά όχι κάτι ερωτικό. Το ξέρω από την ίδια τη Νικόλ ότι είναι γνωστοί. Η Μαριαλένα δεν την ήθελε πολύ κοντά στον Σάκη»!

Ακόμα, είπε ότι είχε σχέση με τον Σάκη αλλά ήταν σύντομη, αν και σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι δεν ήταν κάτι περιστασιακό και ασήμαντο. Είχε εκφράσει και την επιθυμία της να πάει στο Survivor πριν από τον Σάκη, όταν έφυγε από το My Style Rocks, και βρέθηκαν τελείως τυχαία μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι συμβαίνει με την Νικολέτα και τον Σάκη

Στην εκπομπή πάντως ακούστηκε ότι η Νικολέτα φαίνεται να φλερτάρει τον Σάκη, χωρίς εκείνος να ανταποκρίνεται. Σε ένα επεισόδιο είχαμε δει τη Νικολέτα να έχει πλησιάσει τον Σάκη και την ακούσαμε να λέει: “Άστα τώρα αυτά. Δεν είπα ότι έχετε σχέση, είπα έχετε μια ωραία σχέση. Επικρατεί μια ωραία αύρα. Αν ας πούμε παίζω αντίπαλη με τη Μαριαλένα δε θα φωνάξεις όπως αν παίζω αντίπαλη με την Ελένη και το καταλαβαίνω και το σέβομαι,μου αρέσει κιόλας γιατί δείχνεις έναν σεβασμό. Απλά αυτό με πείραξε… Δεν έχω κανένα θέμα απολύτως με τη Μαριαλένα και χαίρομαι πολύ που έχετε αυτή τη φανταστική σχέση”.

Πάντως, η Χριστίνα υποστήριξε ότι ο Σάκης είτε αγαπάει πολύ την Μαριαλένα, είτε το κάνει για τη δημοσιότητα. Δεν ανέφερε ωστόσο τι από τα δύο ισχύει, μιας και οι δύο φαίνονται πολύ κοντά. Ακόμα, αποκάλυψε ότι το μήνυμα που έστειλε στον Λιβάνη έμεινε στο διαβάστηκε, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενο του.

 

\

Exit mobile version