Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Λέχου – Αρναούτογλου: Η απόφαση να μιλήσει για την κακοποίησή της
LIFESTYLE

Κατερίνα Λέχου – Αρναούτογλου: Η απόφαση να μιλήσει για την κακοποίησή της

Κατερίνα Λέχου - Αρναούτογλου: Η απόφαση να μιλήσει για την κακοποίησή της

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show,  ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης, η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου. Εκτός από πολύ αγαπημένη ηθοποιός, η Κατερίνα Λέχου ήταν και ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στις εξομολογήσεις περί κακοποίησης στον κόσμο του θεάτρου. Η ίδια εξήγησε χθες τι την ώθησε να καταγγείλει δημόσια γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για τη συμπεριφορά του και να πρωτοστατήσει στο ελληνικό #metoo. «Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν, είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι… Πιστεύω ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες. Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης τι θέλεις να τα πεις, έτσι κάτω από το χαλί. Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο» επεσήμανε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Με νοιάζει η εικόνα μου»

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η  Κατερίνα Λέχου παραδέχθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια τις ανασφάλειές της, που κυρίως έχουν να κάνουν με την εικόνα της και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται και εξήγησε μεταξύ άλλων: «Με νοιάζει όταν θα βγω σε εσένα, στη δημόσια εικόνα μου, να προσπαθήσω να είμαι σαφής, να είμαι αληθινή αλλά να μην είμαι αιχμηρή όπως είμαι πριν ανοίξουν οι κάμερες, γιατί πριν ανοίξουν οι κάμερες είμαι αιχμηρή. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Πολύ σταράτη, αιχμηρή και ευθεία. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό on camera γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να παρεξηγηθεί. Γιατί ξέρω ότι αν κάνω ένα αστείο στα παιδιά ή στο μακιγιάζ δεν θα με παρεξηγήσουν, αλλά ένας θεατής που δεν με ξέρει μπορεί να το παρεξηγήσει, άρα δεν του κάνω αυτή τη χάρη. Η τηλεόραση είναι μεγεθυντικός φακός και έρχεται πολλές φορές “κοντά”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις