Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη καταγγελίες: Κάθειρξη 32 ετών στον 66χρονο που ασελγούσε σε ανήλικα
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη καταγγελίες: Κάθειρξη 32 ετών στον 66χρονο που ασελγούσε σε ανήλικα

Θεσσαλονίκη καταγγελίες: Ο 66χρονος εμφανίστηκε αμετανόητος

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης επέβαλε κάθειρξη 32 ετών και χρηματική ποινή 90.000 ευρώ, σε 66χρονο που προσέλκυε ανήλικα αγόρια και ασελγούσε εις βάρος τους, έναντι αμοιβής, ενώ βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Στην κατοχή του οι διωκτικές αρχές βρήκαν πρωτοφανή σε όγκο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο απολογούμενος στο δικαστήριο, παλαιότερα οικονομικός διευθυντής σε επιχείρηση και δάσκαλος του τένις, εμφανίστηκε αμετανόητος και υπερασπίστηκε τις πράξεις του, αφήνοντας εμβρόντητους δικαστές και ενόρκους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2018 στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία που έφτασε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία περιελάμβανε 13 υποθέσεις ασέλγειας αγοριών, ηλικίας 10 έως 15 ετών, τα περισσότερα εκ των οποίων ρομά. Μάλισρα, προσέγγιζε τα θύματά του χρησιμοποιώντας ως «δόλωμα» άλλο ανήλικο αγόρι. Οι σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες και βιντεοσκοπούσε, τελέστηκαν στο σπίτι του, στις 40 Εκκλησίες. Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και σε σχέση με το πρωτόδικο δικαστήριο μείωσε την ποινή του (από συνολική κάθειρξη άνω των 70 ετών), επειδή ορισμένες περιπτώσεις ασέλγειας αντιμετωπίστηκαν στην πλημμεληματική τους μορφή.

Δικαστήριο

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της νεαρής υπαλλήλου του.Η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, για βιασμό και για απειλή, ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην 1η τακτική ανακρίτρια απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς ύστερα από καταγγελία της νεαρής κοπέλα,ς η οποία φέρεται ότι εργαζόταν στο ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στα ανατολικά του νομού Θεσσαλονίκης. Κατήγγειλε πως ο 30χρονος τη βίασε ενώ, στη συνέχεια, την απείλησε λέγοντας ότι αν μιλήσει στην Αστυνομία θα την εξαφανίσει. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις