Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ναόμι Κάμπελ παιδιά: Έγινε μανούλα για πρώτη φορά η 50χρονη μαύρη «γαζέλα»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναόμι Κάμπελ παιδιά: Έγινε μανούλα για πρώτη φορά η 50χρονη μαύρη «γαζέλα»

Ναόμι Κάμπελ παιδιά: Η φωτογραφία που έκανε πανικό στο Instagram

Χαρμόσυνα νέα έρχονται από την Νάομι Κάμπελ, καθώς ανακοίνωσε μέσω Instagram, ότι έγινε για πρώτη φορά μανούλα. Η 50χρονη μαύρη γαζέλα εξέπληξε τους πάντες με την φωτογραφία που ανέβασε, καθώς το κρατούσε κρυφό έως τώρα. Μοιράστηκε μια φωτογραφία που κρατάει το νεογέννητο κοριτσάκι της, γράφοντας πως δεν υπάρχει “μεγαλύτερη αγάπη”, και έριξε το Instagram. Δεν έδωσε, ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες, όπως το όνομα της μικρής ή την ηλικία της.

Στην εικόνα που κρατάει τις πατούσες της κόρης της, έγραψε χαρακτηριστικά: “Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω η μητέρα της. Τόσο περήφανη που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δια βίου δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη”. Μάλιστα, έκανε ταγκ την μητέρα της, Βαλερί Μόρις Κάμπελ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Οι δηλώσεις της το 2018

Η Ναόμι είχε εκφράσει προ πολλού την επιθυμία της να κάνει παιδιά. Στη Vogue το 2018 παραδέχτηκε ότι σκεφτόταν να κάνει παιδί, και ότι δεν αποκλείει τίποτα στη ζωή της. Αγαπάει τα παιδιά, και πάντα θα τα αγαπάει, είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν βρίσκεται γύρω τους μεταμορφώνεται και εκείνη σε παιδί. Αλλά δεν σχεδίαζε να βιαστεί για να ξεκινήσει μια οικογένεια. Μιλώντας στο περιοδικό ES το 2017, είπε: “Σκέφτομαι να κάνω παιδιά όλη την ώρα. Αλλά τώρα με τον τρόπο που προχωρά η επιστήμη νομίζω ότι μπορώ να το κάνω όταν το θέλω”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις