Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαλούμα Ελλάδα: Δίνει νέο ραντεβού στην Αθήνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαλούμα Ελλάδα: Δίνει νέο ραντεβού στην Αθήνα

Μαλούμα Ελλάδα: Πότε ξαναέρχεται ο λατίνος σταρ

Η ακύρωση της πρώτης προγραμματισμένης εμφάνισης του Μαλούμα στην Ελλάδα, απογοήτευσε πολλούς από τους φανς του, οι οποίοι αναμένουν με αγωνία πότε θα δώσουν εκ νέου ραντεβού. Προς έκπληξη όλων, ο κολομβιανός σταρ, ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες του World Tour του και δίνει νέα ημερομηνία για το κοινό του στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2022.  Μπορεί να είναι πιο αργά από όσο περιμένατε, αλλά δεδομένου της πανδημίας, είναι η πιο ασφαλή ημερομηνία και σίγουρα τα πράγματα θα έχουν καλυτερέψει έως τότε.

Όσοι θεατές είχαν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους στον πρώτο κύκλο προπώλησης μπορούν να επισκεφθούν την συναυλία με την επίδειξη του εισιτηρίου που βρίσκεται στην κατοχή τους. Στα μισά της άνοιξης και ενώ οι ειδήσεις για συναυλίες και παγκόσμιες περιοδείες έχουν σταματήσει, ο Μαλούμα κάνει την διαφορά και ανακοινώνει τους νέους σταθμούς του World Tour. Αναμένουμε με ανυπομονησία τον ερχομό του και στην Ελλάδα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

Jennifer Lopez και Maluma στα singles «Pa’ Ti» και «Lonely»

Ο γοητευτικός Maluma, μετρά ήδη συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως η Jennifer Lopez. Οι δύο από τους πιο εκρηκτικούς superstars στον κόσμο, συναντήθηκαν με σκοπό να συνεργαστούν για τα δύο τραγούδια με τους τίτλους «Pa’ Ti» και «Lonely». Έγιναν επιτυχίες όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο all – time – favorite performer εκτινάχθηκε την τελευταία χρονιά ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως χαρίζοντάς μας ένα ακόμη προσωπικό album με το οποίο κατέκτησε την κορυφή των charts και μια συνεργασία με τον The Weeknd, ένα EP με επτά τραγούδια και επτά καυτά video clips, mega hits, συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες. Σύντομα θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία δίπλα στην Jennifer Lopez, που θα ονομάζεται «Marry Me» και θα συμπεριλαμβάνει τα παραπάνω singles.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις