Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζέιμς Καφετζής – Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση της για το story που δημοσίευσε
LIFESTYLE

Τζέιμς Καφετζής – Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση της για το story που δημοσίευσε

Τζέιμς Καφετζής - Ιωάννα Μαλέσκου: Το «αιχμηρό» σχόλιο της παρουσιάστριας

Ένα νέο βίντεο γεμάτο υπονοούμενα, δημοσίευσε χθες σε στόρι στο Instagram, ο Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος μαζί με την Άννα Μαρία έψηνε μπιφτέκια, βλέποντας απόσπασμα από την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, στον ΣΚΑΪ. Τότε γύρισαν την ψησταριά, υπονοώντας ότι η εκπομπή «γύρισε την μπιφτέκα» στο πρόσωπό του. Η έκφραση αυτή έχει ακουστεί πολύ στο φετινό Survivor, και την χρησιμοποιούν όταν κάποιος αλλάζει στάση και απόψεις.

Το βίντεο δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, και η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στον Καφετζή με έμμεσο τρόπο, χωρίς να τον κατονομάζει. Τόνισε, λοιπόν, ότι ασχολούνται με τις προσωπικότητες, όπως προβάλλονται μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης. «Πάντως εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση με το μετά. Όταν λέμε ότι αποχωρεί κάποιος παίκτης που αποφορτίζεται και είναι ένας άλλος άνθρωπος, κάποιοι εξακολουθούν να δείχνουν… Οπότε κρίνουμε και τους ανθρώπους που αποχωρούν, γιατί καταλαβαίνουμε εκ των υστέρων πολλά. Για εμάς δεν αλλάζει η ζωή μας. Κάποια συμβάντα μας έρχονται τώρα σιγά-σιγά και τα βλέπουμε και καταλαβαίνω πολλούς παίκτες σε σημεία που έχουν πει μέσα στο παιχνίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@loveitskaitv.gr)

«Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, δε μας αφορά»

Στηρίζουμε ένα πρόγραμμα που παρακολουθούμε και μας αρέσει. Μας αρέσουν συμπεριφορές παικτών, άλλες δεν μας αρέσουν. Και επίσης μας αρέσει πολλές φορές να βλέπουμε πως ένας άνθρωπος, όπως είναι και η ζωή, προσαρμόζεται και φέρεται διαφορετικά. Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό, γιατί εμείς όλοι τηλεοπτικά, μιλάμε και ασχολούμαστε με προσωπικότητες, όπως τις βλέπουμε μέσα σε μια συνθήκη, όπως τις βλέπουμε στο Survivor. Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, δε μας αφορά» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όταν κάνουμε λάθος είμαστε εδώ και το σχολιάζουμε. Και εμένα δε με ξέρουν πως είμαι στην προσωπική μου ζωή και δεν τους αφορά κιόλας» συμπλήρωσε η Μάρτζυ Λαζάρου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις