Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στάθης Άνθης εξελίξεις: Ταυτοποιήθηκε η σορός του
ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Άνθης εξελίξεις: Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Στάθης Άνθης εξελίξεις: Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Η υπόθεση εξαφάνισης του αδελφού του Δημήτρη Άνθη, Στάθη, δεν είχε τελικά αίσιο τέλος. Ταυτοποιήθηκε ότι η σορός που εντοπίστηκε Μπίγμπερι, στις 13 Απριλίου, ανήκει στον 33χρονο. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 8 Μαρτίου, και η εξαφάνιση του απασχόλησε και την Αγγελική Νικολούλη. Αν και υπήρχαν στοιχεία που τον συνέδεαν με την σορό, όπως τα τατουάζ που έφερε στο σώμα του και το εσώρουχό του, οι βρετανικές αρχές ανέμεναν τα αποτελέσματα των δειγμάτων dna που είχαν ληφθεί από την σορό και τον αδελφό του, Δημήτρη, που είχε ταξιδέψει μέχρι εκεί, προκειμένου να είναι 100% σίγουρες πριν τις όποιες ανακοινώσεις.

«Τελικά με την ανακοίνωση από τις αστυνομικές Αρχές και με την ταυτοποίηση του DNA βεβαιώνεται ότι η σορός που έχει βρεθεί ανήκει στον Στάθη Άνθη, τον Έλληνα που κάτω από περίεργες συνθήκες είχε εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο όπου έμενε το προσωπικό», είπε ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της οικογένειας Άνθη, μιλώντας στο Live News. Υπενθυμίζεται ότι η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, στις 13 Απριλίου σε βράχια πίσω από το ξενοδοχείο, όπου εργαζόταν.

Η αγωνία της οικογένειάς του

Ο Στάθης Άνθης εξαφανίστηκε στο Ντέβον στις 8 Μαρτίου και από τότε η αγωνία είχε κυριεύσει την οικογένειά του. Ο 33χρονος χάθηκε έχοντας πάνω του μόνο το κινητό του και το πορτοφόλι του. Οι έρευνες κράτησαν πολλά 24ωρα αλλά δυστυχώς σταμάτησαν. Ο αδελφός του, Δημήτρης Άνθης πήγε στην Βρετανία στις 29 Μαρτίου κι έμεινε υποχρεωτικά σε καραντίνα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

«Η αστυνομία μου είπε ότι δεν έχει απαντήσεις. Υπάρχουν τόσες ερωτήσεις αλλά όχι και απαντήσεις», δήλωνε τότε ο ίδιος, εκφράζοντας την σιγουριά του ότι «δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του αδερφού μου να εξαφανιστεί κατ’ αυτό τον τρόπο αφού είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και χαρά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις