Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά – Γεωργιανός: Ένταλμα σύλληψης για ληστείες – Υπό εξέταση η εμπλοκή του στην υπόθεση Καρολάιν
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά – Γεωργιανός: Ένταλμα σύλληψης για ληστείες – Υπό εξέταση η εμπλοκή του στην υπόθεση Καρολάιν

Γλυκά Νερά - Γεωργιανός: Ένταλμα σύλληψης για ληστείες - Υπό εξέταση η εμπλοκή του στην υπόθεση Καρολάιν

Με ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για ληστείες κατά συρροή από την 11η Τακτική Ανακρίτρια έφυγε από τα δικαστήρια ο 36χρονος Γεωργιανός, που συνελήφθη την Παρασκευή στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο και εξετάζεται από τις Αρχές ενδεχόμενη εμπλοκή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα, δικαστική λειτουργός εξέδωσε χθες το ένταλμα που αφορά ληστείες αλλά και το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και έτσι σήμερα ο 36χρονος αλλοδαπός θα μεταχθεί στα δικαστήρια, ώστε -αφού εκτελεστεί το ένταλμα- να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την απολογία του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί, ο 36χρονος, που επιχείρησε να βγει από τη χώρα από τους Κήπους του Έβρου, φαίνεται να συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Οι δράστες της άγριας ληστείας είχαν δέσει και είχαν χτυπήσει τους τρεις κατοίκους του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βιολογικό υλικό του 36χρονου στον τόπο του εγκλήματος.

 

Η συνάντηση με τον σύζυγο της Καρολάιν

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η ανάκρισή του συνεχίζεται. Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της. Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 36χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται στη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού του, κατά την εισβολή ομάδας κακοποιών στο σπίτι τους στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο. Και στην Αστυνομία εξετάζουν με πολλή προσοχή το γεγονός ότι ενώ η ληστεία διαπράχθηκε πριν από περίπου 70 ημέρες, ο Γεωργιανός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Σημειώνεται, τέλος, ότι ο αλλοδαπός πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Πικέρμι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις