Γλυκά Νερά έγκλημα: Αποκάλυψη του alphafreepress.gr

ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά έγκλημα: Αποκάλυψη του alphafreepress.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Γλυκά Νερά έγκλημα: Έφυγε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν.

18.05.2021 | 11:40

Την ίδια ημέρα, που η Ελλάδα πάγωνε στο άκουσμα της είδησης για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάϊν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο μωρό της και στον 33χρονο σύζυγό της, «δραπέτευε» από την Αθήνα ο Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη χάρη στην παρατηρητικότητα των αστυνομικών, στους Κήπους του Έβρου, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Ο Γεωργιανός κακοποιός, ο οποίος έχει μεταφερθεί με ισχυρή αστυνομική συνοδεία στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, από το απόγευμα της Δευτέρας, ανακρίνεται συστηματικά για να διαπιστωθεί αν έχει σχέση η όχι με την δολοφονία που συντάραξε το πανελλήνιο.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Γι’ αυτό και για μια σειρά λόγων, που οδηγούν στην απόφαση των επιτελών της Ασφάλειας, αλλά και για το γεγονός ότι κατηγορείται ήδη και για συμμετοχή σε πενταμελή συμμορία ενόπλων βίαιων, απάνθρωπων ληστών, οι οποίοι το βράδυ της 5ης Μαρίου 2021, έπιασαν ομήρους, χτύπησαν βάναυσα και λήστεψαν 93χρονο, την κατάκοιτη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό τους, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στο Ντράφι Πικερμίου. Ήδη, εκτός της ολονύκτιας ανάκρισης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, τον εξετάζουν και για τυχόν συμμετοχή του στη βάρβαρη εισβολή στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και τη δολοφονία με ασφυξία της 20χρονης Κάρολαϊν, περιμένουν και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας.

Η σύγκριση του DNA

Δηλαδή να συγκρίνουν το D.N.A. του συλληφθέντα Γεωργιανού, με το γενετικό υλικό που ελπίζεται ότι άφησαν στη σκηνή του εγκλήματος οι δράστες της δολοφονίας. Είναι, ωστόσο και κάτι άλλο. Ο συγκεκριμένος Γεωργιανός, που είναι, κατά δήλωσή του, 36 χρόνων-δεν σημαίνει ότι λέει την αλήθεια καθώς έχει εμφανιστεί κατά καιρούς με διαφορετικά ονοματεπώνυμα και χρονολογίες γέννησης, εισέβαλε στην κατοικία του 93χρονου μόλις πριν από δύο μήνες, με άλλους τέσσερις κακοποιούς. Βασικό ερώτημα της ανάκρισης στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, είναι ποιοι ήταν οι άλλοι τέσσερις και που βρίσκονται αυτή την εποχή! Επίσης, και στην περίπτωση που δεν προκύψει και επιστημονικά η παρουσία του, επιχειρείται να αντληθούν στοιχεία για τις ομάδες Γεωργιανών κακοποιών που είχαν «δραστηριοποιηθεί» στην ευρύτερη περιοχή αφού Πικέρμι και Γλυκά Νερά, είναι κοντινές περιοχές.

Στον εισαγγελέα για το Πικέρμι

Ο Γεωργιανός ληστής της άγριας συμμορίας οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και να παραπεμφθεί σε ανακριτή για την κατηγορία της αιματηρής ληστείας σε βάρος του ηλικιωμένου και των άλλων στο Πικέρμι, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του για αυτή την ενέργεια, που δεν φαίνεται να είναι η μόνη στην οποία εμπλέκεται, αλλά ερευνάται μια σειρά παρόμοιων ληστειών από βίαιους κακοποιούς. Υπενθυμίζεται, ότι το θρίλερ της σύλληψης του Γεωργιανού κακοποιού, άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι της Παρασκευής, στους Κήπους του Έβρου. Εκεί έφθασε ο Γεωργιανός ως επιβάτης λεωφορείου που εκτελούσε τη γραμμή Θεσσαλονίκης-Τυφλίδας.

 

Κατέβηκαν όλοι εκτός από αυτόν

Όταν ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε για τον έλεγχο, κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες, με τα διαβατήρια στα χέρια και τα έδειχναν ένας-ένας στους αστυνομικούς. Ο Γεωργιανός, κατά έγκυρες πληροφορίες, έμεινε μέσα στο πούλμαν, προσπαθώντας να περάσει απαρατήρητος, χωμένος στα καθίσματα. Τον είδαν, όμως, οι αστυνομικοί και τον κατέβασαν οι ίδιοι. Τότε, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Alphafreepress, ένας αστυνομικός της ομάδας ελέγχου, πολύ έμπειρος βλέποντας το διαβατήριο είδε σημάδια πλαστότητας.

Συγκεκριμένα, ναι μεν το διαβατήριο που επεδείχθη είχε βέβαια τη φωτογραφία του και γεωργιανό όνομα, όμως ήταν πλαστές οι σφραγίδες θεώρησης του συγκεκριμένου ατόμου από την Τυφλίδα! Με δεδομένο ότι είχε δοθεί εντολή στις εξόδους στα σύνορα να ενταθούν οι έλεγχοι για όποιον κινηθεί ύποπτα επιχειρώντας να εγκαταλείψει τη χώρα, ενημερώθηκαν οι κεντρικές υπηρεσίες της Αστυνομίας. Ο Γεωργιανός, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για την πλαστογραφία και εκεί του ορίστηκε ημερομηνία άλλη για τακτική δικάσιμο. Ωστόσο, κρατήθηκε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία και Διοικητικής Απέλασής του. Εκείνο, που είδαν οι τοπικοί αστυνομικοί είναι ότι συγκεκριμένος φερόταν να έχει συλληφθεί το 2015, στην Αλεξανδρούπολη για κλοπές. Που σημαίνει ότι από τότε στη βάση δεδομένων της Αστυνομίας υπήρχε η φωτογραφία του αλλά και το D.N.A. του κακοποιού.

Συναγερμός λόγω Πικερμίου

Από τη στιγμή δε που ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του στην αιματηρή, βάρβαρη ληστεία του Πικερμίου, σήμανε συναγερμός στις κεντρικές υπηρεσίες, που θεώρησαν επιτακτική την ανάγκη να μεταφερθεί στην Αθήνα, στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και κρατείται και ανακρίνεται.

Exit mobile version