Αθήνα

°C

Πέμπτη

17

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Χαλανδρίου: Ηλεκτρονικά ραντεβού για άθληση
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Χαλανδρίου: Ηλεκτρονικά ραντεβού για άθληση

Δήμος Χαλανδρίου: Από τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 μόνο ηλεκτρονικά τα ραντεβού για άθληση στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας».

Η Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς ενημερώνει ότι τα ραντεβού για άθληση (κολύμβηση, στίβος) στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» θα κλείνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά, από τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, μέσω της πλατφόρμας demos365.chalandri.gr αφού έχει προηγηθεί η εγγραφή. Τηλεφωνικά ραντεβού θα κλείνονται έως την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021Σημειώνουμε ότι μέσω της πλατφόρμας demos365.chalandri.gr, που είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 10 Μαΐου2021, οι αθλούμενοι στο «Ν. Πέρκιζας» μπορούν και να εκδίδουν την κάρτα που είναι συμβατή με το σύστημα ελέγχου entrance tourniquet, που εγκαθίσταται πλέον στην είσοδο του χώρου άθλησης.

Οδηγίες έκδοσης κάρτας

  • Είσοδος στην πλατφόρμα demos365.chalandri.gr
  • Δημιουργία λογαριασμού χρήστη στην περιοχή «Αίτηση Εγγραφής Νέου Χρήστη». Απαιτείται συμπλήρωση των παρακάτω στοιχείων (όνομα, επίθετο, e-mail, κωδικός, επιβεβαίωση κωδικού).
  • Είσοδος χρηστών με τον μοναδικό κωδικό που θα λάβουμε μέσω e-mail.
  • Ολοκλήρωση της εγγραφής με την αποστολή της ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο (σε μορφή PDF).

Οι αιτούντες θα λάβουν μέσω e-mail προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή της κάρτας από την γραμματεία κολυμβητηρίου. Το κόστος έκδοσης της είναι 3 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις