Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζέιμς Καφετζής Survivor: Η συγκινητική πρώτη του ανάρτηση στο Instagram
LIFESTYLE

Τζέιμς Καφετζής Survivor: Η συγκινητική πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Τζέιμς Καφετζής Survivor: «Ο κόσμος όντως βλέπει!» 

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά από την αποχώρηση του από το Survivor 4, δέχθηκε ένα κύμα αγάπης από τους συντοπίτες του στην Ρόδο, και του επιφύλασσαν την πιο θερμή υποδοχή. Μετά από την συνέντευξη του στην Ιωάννα Μαλέσκου, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το Survivor και έγραψε ένα κείμενο, μιλώντας για την Άννα Μαρία και τον Νίκο.«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα.

Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την έκαναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες,την @amiyiami, της οποίας της βγάζω το καπέλο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκόταν ακόμη στο παιχνίδι (αφού εκτός από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παιχτάρα) παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθώντας την καρδιά της.

Ο κόσμος βλέπει…

Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτό δέσαμε από την πρώτη στιγμή! Βλαχοκαουμποι, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι! ΥΣ Τελικά Νίκο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!» έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις