Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας Πρωινό: Τι θα γίνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας Πρωινό: Τι θα γίνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας Πρωινό: Συνεχίζουν μαζί;

Η επανασύνδεση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, εν μέσω σεζόν, ήταν ένα γεγονός που μας συντάραξε. Κανείς δεν περίμενε ότι οι δύο τους θα βρεθούν σε κοινό πλατό, και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν θα συνεχίσουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η συνταγή φαίνεται πως πέτυχε, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης του «Πρωινού» είναι υψηλά. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα μείνουν αμετακίνητοι στην πρωινή ζώνη. Αλλαγές θα γίνουν, ωστόσο, στο σκηνικό.

Παρά τις δυσκολίες στα ποσοστά τηλεθέασης, το «Πρωινό» διατηρεί τα εμπορικά του έσοδα σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που ικανοποιεί ένα από τα βασικά ζητούμενα των στελεχών του καναλιού για την εν λόγω εκπομπή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ToPrwino (@toprwino_ant1)

Φαίη Σκορδά: Απόδραση στη Χαλκιδική

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την άρση των περιορριστικών μέτρων για να πάει στα αγαπημένα της πάτρια εδάφη. Η παρουσιάστρια του Πρωινού έκανε μια μικρή απόδραση στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική όπου εκεί απόλαυσε το μπάνιο της αλλά και γευστικούς μεζέδες. Η Φαίη Σκορδά έβαλε το μαύρο της μαγιό, τζιν σορτσάκι, καπέλο και απόλαυσε το δροσερό ποτό της στην παραλία.

Μοιράστηκε μαζί μας τις γευστικές ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας της και σίγουρα αυτό το Σαββατοκύριακο θα διαφέρει από όλα τα προηγούμενα. Η παρουσιάστρια του Ant1 πήγε αυτό το ταξίδι χωρίς τους δυο γιους της. Όπως είδαμε στα social media του Γιώργου Λιάγκα, ο Γιάννης και ο Δημήτρης ήταν μαζί του σε εκδρομή στην Τζιά.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις