Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – κουτάβι: «Βούτηξε» στον κάδο για να σώσει το σκυλάκι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – κουτάβι: «Βούτηξε» στον κάδο για να σώσει το σκυλάκι

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος - κουτάβι: Σωτήρας για ένα νεογέννητο - Το βίντεο που ανέβασε

Μας μαγεύει με το ταλέντο του ηθοποιού αλλά μας συγκινεί και με το ήθος και την ευαισθησία του ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει αποδείξει τα ανθρώπινα και αλτρουιστικά συναισθήματα του, τα οποία φροντίζει συχνά να τα κάνει πράξη. Το ίδιο έκανε και το Σάββατο της εβδομάδας που μας πέρασε, όταν μαζί με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή ,σε ένα πανέμορφο κουτάβι που βρήκαν πεταμένο και εγκαταλελειμμένο στα σκουπίδια.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο γνωστός πρωταγωνιστής, όλα έγιναν λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του κατά της Covid-19 στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής Πηλίου και όταν μαζί με την σύζυγο του αποφάσισαν να σταματήσουν στο δρόμο, προκειμένου να ταΐσουν κάποια αδέσποτα που είχαν εντοπίσει:

Το βίντεο της διάσωσης

«Είχα πάει να εμβολιαστώ στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής του Πηλίου. Επειδή είδαμε κάτι αδέσποτα ζώα στη διαδρομή αποφασίσαμε να πάμε να τα ταΐσουμε με κάποιες κονσέρβες που πάντα έχουμε μαζί μας. Τα ταΐσαμε και την ώρα που πήγε η σύζυγος μου να πετάξει τα άδεια κουτιά στον κάδο, άκουσε το κλάμα του κουταβιού. Με φώναξε και αμέσως καταλάβαμε πως κάποιος το είχε πετάξει. Ο κάδος ήταν γεμάτος από σκουπίδια και χαρτόκουτα, σε σημείο που δεν βλέπαμε το σκυλί. Βγάζοντας τα περισσότερα με τα χέρια μας είδαμε σε κάποια στιγμή την μουσούδα του».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις