Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά – Γεωργιανός: Μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, τι εξετάζουν οι αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά – Γεωργιανός: Μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, τι εξετάζουν οι αρχές

Γλυκά Νερά - Γεωργιανός: Εξετάζεται η σύνδεση του με τη δολοφονία της 20χρονης

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μεταφέρεται ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα στον Έβρο, με πλαστά έγγραφα. Ο 30χρονος προσπαθούσε να φύγει από την Ελλάδα, και εξετάζεται το αν συνδέεται με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης κοπέλας, αναμένεται να τον ανακρίνουν. Ο αλλοδαπός φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία η οποία διαπράχθηκε, τον περασμένο Μάρτιο, σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι. Η ληστεία αυτή έχει πολλά κοινά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν του ηλικιωμένους, όπως και την οικιακή βοηθό τους. Το ίδιο έκαναν και οι ληστές στην άτυχη Κάρολαιν. Παράλληλα, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζουν να εστιάζονται σε σεσημασμένους κακοποιούς, που έχουν διαπράξει με ιδιαίτερη βιαιότητα ληστείες. Τέλος, τα εργαστηριακά ευρήματα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου οι τρεις κακοποιοί παρέμειναν για πολλή ώρα, αναμένεται να διαλευκάνουν στην υπόθεση.

Γλυκά Νερά – Κάρολαιν: Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης στην Daily Mail

Στο ρεπορτάζ της βρετανικής, Daily Mail, για την δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, συμπεριλαμβάνονται τα όσα ανέφερε η μητέρα της άτυχης κοπέλας. Η γυναίκα, που έχασε από την μια στιγμή στην άλλη την κόρη της, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το τραγικό αυτό γεγονός. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τον πόνο μου», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σούζαν.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτή τη βάναυση δολοφονία».

Η κυρία Σούζαν βρίσκεται στο σπίτι της στην Αλόννησο, όπου έζησε και μεγάλωσε η άτυχη Καρολάιν. Λίγες μέρες μετά την κηδεία της κόρης της, τόνισε: «Έχουν μιλήσει τόσοι πολλοί άνθρωποι για την Καρολάιν και για το πόσο υπέροχη ήταν. Αλλά για μένα ο θάνατός της είναι πολύ οδυνηρός και πρόσφατος για να μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτήν. Λυπάμαι». Το άρθρο στη DailyMail, στη συνέχεια, επικαλείται ρεπορτάζ του protothema.gr, για όλες τις εξελίξεις στο τραγικό γεγονός, όπως ότι επικηρύχθηκαν για €300.000 οι δολοφόνοι της άτυχης μητέρας, ότι  οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνές τους σε 30 σεσημασμένους κακοποιούς και ότι  οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γενετικό υλικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις