Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ο άνθρωπος του Θεού – ταινία: Τον Αύγουστο στους κινηματογράφους ο καθηλωτικός Άρης Σερβετάλης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο άνθρωπος του Θεού – ταινία: Τον Αύγουστο στους κινηματογράφους ο καθηλωτικός Άρης Σερβετάλης

Ο άνθρωπος του Θεού - ταινία: Τον Αύγουστο στους κινηματογράφους ο καθηλωτικός Άρης Σερβετάλης

Πρόκειται για μια ταινία που έχει συζητηθεί στη χώρα μας όσο καμία άλλη τη φετινή χρονιά. Η ερμηνεία του ταλαντούχου ηθοποιού Άρη Σερβετάλη και η τέλεια εξοπλισμένη παραγωγή αναμένεται να  “σπάσουν” τα ταμεία, αφού ήδη το ενδιαφέρον γύρω από την ταινία είναι τεράστιο. Η προβολή για την ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκτάριου θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στις 26 Αυγούστου ξεκινώντας ένα ταξίδι που όλοι περιμέναμε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εν λόγω ταινία κέρδισε το βραβείο του κοινού στη Μόσχα ενώ πρόκειται να προβληθεί και στο φεστιβάλ του Λος Άντζελες στις 22 και 23 Μαΐου. Το πλήθος των συζητήσεων από ειδικούς του χώρου, κρίνει ότι η ταινία αναμένεται να κερδίσει τους σινεφίλ και να συγκινήσει μεγάλο μέρος του κοινού. Άλλωστε λίγες μέρες μετά την επίσημη προβολή στους κινηματογράφους, θα προβληθεί και στο φεστιβάλ της Αριζόνας ( Φοίινιξ).

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:

Άρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος.

Δείτε το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις