Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Eurovision 2021 – Στεφανία: Σήμερα η λαμπερή εκδήλωση στο λιμάνι του Ρότερνταμ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2021 – Στεφανία: Σήμερα η λαμπερή εκδήλωση στο λιμάνι του Ρότερνταμ

Eurovision 2021 - Στεφανία: Σήμερα η λαμπερή εκδήλωση στο λιμάνι του Ρότερνταμ

Τόσο η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, Stefania, όσο και όλοι οι καλλιτέχνες των υπόλοιπων χωρών που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό, θα εμφανιστούν στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνεται στο Cruise Terminal στο λιμάνι του Ρότερνταμ, σήμερα Κυριακή 16 Μαΐου, στις 19:00. Με την εμφάνιση των φετινών συμμετεχόντων στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet), που έχει αλλάξει χρώμα από κόκκινο λόγω του χορηγού της διοργάνωσης, δίνεται το σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 65ης Eurovision.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καλλιτέχνες θα πρόκειται να φτάσουν στο χώρο της εκδήλωσης με πλοιάριο. Η υποδοχή τους θα γίνει με ναυτικό χαιρετισμό, καθώς το Ρότερνταμ είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, και μάλιστα με την παρουσία του δημάρχου της πόλης. Θα περπατήσουν στο Τιρκουάζ Χαλί και θα μιλήσουν με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και με τους Ολλανδούς παρουσιαστές της εκδήλωσης. Λόγω των υγειονομικών μέτρων οι δημοσιογράφοι κάθε χώρας θα βρίσκονται σε booths , τα οποία θα είναι κατά μήκος στο Τιρκουάζ Χαλί και σε απόσταση μεταξύ τους.

Όλοι οι καλλιτέχνες θα περπατούν με μάσκα, την οποία θα μπορούν να απομακρύνουν μόνο κατά την σύντομη συνομιλία τους με τους δημοσιογράφους και τη στιγμή των φωτογραφίσεων. Για να παρακολουθήσετε live την λαμπερή εκδήλωσε κάνε κλικ εδώ στις 19.00 ώρα Ελλάδος:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις