Φάρμα Παναγιώταρου – αποχώρηση: Μετά τα καυτά ντους έφυγε από τη Φάρμα

LIFESTYLE

Φάρμα Παναγιώταρου – αποχώρηση: Μετά τα καυτά ντους έφυγε από τη Φάρμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Φάρμα Παναγιώταρου - αποχώρηση: Μετά τα καυτά ντους έφυγε από το ριάλιτι

16.05.2021 | 12:34

Η πολυσυζητημένη είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 “Φάρμα” συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον και ανέβασε στα ύψη τις θερμοκρασίες στο σπίτι των αγροτών. Η παραμοή της ωστόσο δεν διήρκησε πολύ αφού στο χθεςσινό επεισόδιο η διάσημη Instagramer και μοντέλο αποχώρησε μετά το αγώνισμα με την Έλενα Τσικιτίκου, η οποία αποτελεί και εκείνη πολύ πρόσφατη είσοδο με τη δίδυμη αδερφή της στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο της “Φάρμας” παρακολουθήσαμε το καθιερωμένο πλέον μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, αλλά και μία δυναμική δοκιμασία αποχώρησης με άρωμα γυναίκας. Η δίδυμη Έλενα Τσικιτίκου κι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναμετρήθηκαν σε πέντε δοκιμασίες, που η καθεμία βαθμολογούνταν διαφορετικά. Η αρχηγός της εβδομάδας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, υπέδειξε ως πρώτη μονομάχο την Αλεξάνδρα, με τη δεύτερη να επιλέγει ως αντίπαλο μονομάχο την Έλενα Τσικιτίκου.

Το δεύτερο “καυτό” ντους

Πριν το αγώνισμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το ντους της, απέβαλε την αρνητική ενέργεια και προετοιμάστηκε ψυχολογικά για την αναμέτρηση. Οι πέντε γύροι της δοκιμασίας ήταν άκρως απαιτητικοί για τις δύο μονομάχους και, παρόλο που στην αρχή το προβάδισμα πήρε η Αλεξάνδρα, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, με την ινφλουένσερ να τα βρίσκει “σκούρα”. Τελικά από την Φάρμα αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έχοντας μία πολύ σύντομη, αλλά αξιοπρόσεκτη παρουσία στο ριάλιτι εγκλεισμού.  «Ούτε η ίδια δεν πίστευα όλο αυτό που πέτυχα. Νομίζω έχω ξεπεράσει κάθε όριο» δήλωσε χαρούμενη κατά την αποχώρησή της.

Δείτε το καθιερωμένο καυτό ντους της Παναγιώταρου και τη αποχώρησή της

Exit mobile version