Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Σάκης – Μαριαλένα: Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Βέλλη
LIFESTYLE

Survivor Σάκης – Μαριαλένα: Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Βέλλη

Survivor Σάκης - Μαριαλένα: Καλεσμένη στην εκπομπή «Σου – Κου Family» το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Στην εκπομπή «Σου Κου Family» εμφανίστηκε η Άννα Μαρία Βέλλη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το παιχνίδι επιβίωσης και τη συζήτηση μονοπώλησαν δύο κέντρα βάρους. Πρώτο φυσικά το δίδυμο Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη. Καθόλου δεν στενοχωρήθηκε με την αποχώρησή του και μάλιστα χαρακτήρισε την απόφασή του «την καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει» εφόσον ένιωσε ότι διακυβεύεται η ψυχική του ισορροπία. Επιπλέον, δεν πιστεύει πως τον «έσπασαν» οι επιθέσεις που επί τόσο καιρό δεχόταν από το υπόλοιπο team.

Ξέροντας καλά τον Νίκο Μπάρτζη για το αν θα μείνει ή θα φύγει από το ριάλιτι είπε πως έχει να κάνει καθαρά με το σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο τραυματισμός του. Σε περίπτωση που η υγεία του δεν του επιτρέπει να δίνει το 100% των δυνάμεών του στην αρένα τότε σε αντίθεση με τον τριαντάφυλλο δεν πρόκειται να κάτσει στον πάγκο ακόμα και με εντολή γιατρού.

Μαριαλένα – Σάκης

Το δεύτερο θέμα που απασχόλησε την κουβέντα της παρέας ήταν το ειδύλλιο Μαριαλένας – Σάκη. Η Άννα Μαρία δεν πιστεύει πως η πρώην της συμπαίκτρια νιώθει κάτι το ερωτικό για το πρώην της τουλάχιστον κρίνοντας τη συμπεριφορά της όσο ήταν μαζί στο νησί. Οι δυο τους ήταν αρκετά κοντά, όπως λέει, μέχρι τη στιγμή που μπήκε μέσα ο Σάκης. Στην ερώτηση για το ποιος λόγος πιστεύει ότι είναι ο λόγος της μεταστροφής της είπε: «Κάποιοι μπήκαν πιο υποψιασμένοι, άλλοι μπήκαν για τον τελικό, άλλοι και το κύπελλο. Εκεί μέσα είμαστε σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση όταν μπήκε ο Σάκης της είπα ότι βλέπω ότι του δίνεις περισσότερο αέρα από αυτό που θα ήθελε να δει ο άνθρωπος που σε περιμένει έξω και μου ζήτησε να μην ξανασχοληθώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις