Αθήνα

°C

Πέμπτη

17

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα Παναγιώταρου – μπάνιο: Τα “έπαιξε” ο Ιατρόπουλος
LIFESTYLE

Φάρμα Παναγιώταρου – μπάνιο: Τα “έπαιξε” ο Ιατρόπουλος

Φάρμα Παναγιώταρου - μπάνιο: Χαμός επικράτησε στην «Φάρμα» όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να κάνει μπάνιο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλε το καυτό μπικίνι της και πήγε με ενθουσιασμό να κάνει το μπάνιο της! Η παρουσία της ενθουσίασε όμως και τους αρσενικούς παίκτες της Φάρμας και κυρίως τον Μιχάλη Ιατρόπουλο! “Πού είσαι μαντάμ, στο Κάνο Παραντίσο, έριξες κάτι πρόχειρο και βγήκες; Μας χάζεψε” είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος που δεν σταμάτησε να φωνάζει “Μύκονος” όσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το μπάνιο της. Και ο Ντούπης όμως έσπευσε να βοηθήσει την Αλεξάνδρα και τη Μαρία να κάνουν το μπάνιο τους!

Φάρμα: Ερωτικό καβγαδάκι Κυριακής και Ντούπη

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, είδαμε και ένα ερωτικό καβγαδάκι μεταξύ του Ντούπη και της Κυριακής Κατσογρεσάκη. Να σημειώσουμε, ότι λίγο πριν το δούμε η Κυριακή μιλούσε στο σκοτάδι με την Κάτια Δέδε και η Κυριακή της ανέφερε, ότι ο Ντούπης είναι καλός αλλά δεν πιστεύει ότι είναι έτοιμος για σχέση. Θεωρώ ότι είναι ανώριμος, είπε η Κυριακή.

Λίγο αργότερα, Ντούπης και Κυριακή, μιλάνε οι δυο τους και εκείνος της κάνει παράπονα. Δε σε είπα ποτέ ανώριμο, είσαι χρυσό αγόρι, είπα πως δεν έχεις το επίπεδο της σοβαρότητας που απαιτώ εγώ για τον άνθρωπο που θα επέλεγα.” είπε η Κυριακή. Ο Ντούπης με τη σειρά του της είπε ότι τον είπε πανελλαδικά ανώριμο και θα έπρεπε να το συζητήσουν οι δυο τους.

Φάρμα: Υποψήφια η Παναγιώταρου – Τι είδαμε την Παρασκευή

Ο Στράτος Τζώρτζογλου που αποχώρησε τελευταίος από τη Φάρμα, άφησε ένα γράμμα μέσα από το οποίο όρισε την πρώτη υποψήφια αρχηγό. Αυτή ήταν η Φένια Τσικιτίκου. «Πρέπει να πιστεύετε στα θαύματα για να γίνονται θαύματα. Σας αγαπώ και προτείνω για αρχηγό σας ένας από τους δύο αρχαγγέλους που ζουν ανάμεσά σας. Κι αυτός είναι η Φένια», ανέφερε μεταξύ άλλων στο γράμμα του ο Στράτος Τζώρτζογλου. «Αρχικά θα ήθελα να το κρατήσω αυτό το γράμμα. Ήταν πολύ ευχάριστο. Με τιμά και τον ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά είναι και μια μεγάλη ευθύνη», ανέφερε με τη σειρά της η Φένια. Οι παίκτες λίγο μετά κλήθηκαν να ψηφίσουν για να ορίσουν τη δεύτερη υποψήφια παίκτρια για την αρχηγία.

Μετά από ανοιχτή ψηφοφορία λοιπόν, δεύτερη υποψήφια αρχηγός αναδείχτηκε η Κυριακή Καλογρεσασάκη. Οι δύο παίκτριες, βρέθηκαν στον αχυρώνα και μονομάχησαν. Τελικά αρχηγός αναδείχτηκε η… Κυριακή! Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι κι αυτή, ανακοίνωσε στους παίκτες τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανέδειξαν τον πιο δημοφιλή παίκτη. Σύμφωνα λοιπόν με την ψηφοφορία του κοινού, η πιο δημοφιλής παίκτρια της Φάρμας είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου και κέρδισε φυσικά και την ασυλία.

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, ο πιο δημοφιλής παίκτης ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Μετά από το παιχνίδι κουίζ, εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία να γίνουν υπηρέτες και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την Κάτια Δέδε! Οι δύο υπηρέτες αυτής της εβδομάδας λοιπόν, μετά από δύσκολη απόφαση της αρχηγού είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Κώστας Γκρέκας. Λίγο μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης, πήγε στη Φάρμα και η αρχηγός έπρεπε να αποφασίσει σε ποιον θα έδινε τη μαύρη πέτρα. Η απόφαση αυτή θα έκρινε και τον πρώτο μονομάχο!

Έτσι λοιπόν, η Κυριακή, επέλεξε να δώσει τη μαύρη πέτρα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν είμαι έτοιμη αλλά θα το προσπαθήσω», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια και συνέχισε σχολιάζοντας την αρχηγό: «Μπροστά στον στόχο της δεν υπολογίζει τίποτα». Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έπρεπε να επιλέξει τη δεύτερη μονομάχο αφού πριν οι υπόλοιπες κοπέλες πάλεψαν και την ασυλία κέρδισε η Κάτια Δέδε. Η Barbie της Φάρμας λοιπόν, θα μονομαχήσει για να διεκδικήσει την παραμονή της στο παιχνίδι. Με ποια; Θα το μάθουμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (15/5).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις