Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ινδία κορονοϊός: Το συγκλονιστικό μήνυμα εγκύου λίγο πριν πεθάνει
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία κορονοϊός: Το συγκλονιστικό μήνυμα εγκύου λίγο πριν πεθάνει

Ινδία κορονοϊός: Έγκυος στην Ινδία εκλιπαρεί για τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού λίγες μέρες πριν χάσει τη μάχη με την πανδημία.

Τραγική είναι η κατάσταση στην Ινδία η οποία ανακοινώνει μακράν τον υψηλότερο στον κόσμο αριθμό νέων ημερήσιων κρουσμάτων κορονοϊού και πάνω από 4.000 θανάτους την ημέρα, αριθμοί που σχεδόν σίγουρα είναι χαμηλότεροι από τους πραγματικούς, σύμφωνα με ειδικούς. Μεταξύ των θυμάτων και μία γυναίκα οδοντίατρος η οποία νόσησε με κορονοϊό ενώ ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα, περίπου δύο εβδομάδες μετά το μωρό της δεν τα κατάφερε και μία μέρα αργότερα, στις 26 Απριλίου έχασε και εκείνη τη ζωή της.

“Σαν τα αρπακτικά” – Πέντε φορές πάνω χρεώνονται οι νεκροφόρες στην Ινδία

Η τραγική κατάληξη κάνει ακόμη πιο ανατριχιαστικό το βίντεο της 34χρονης Dimple Arora Chawla από το Νέο Δελχί, λίγες μέρες πριν το θάνατό της το οποίο δημοσιοποίησε στη συνέχεια ο σύζυγός της, ο οποίος έχασε γυναίκα και παιδί.

“Σας παρακαλώ, μην παίρνετε τον κορονοϊό τόσο ελαφρά. Πολύ άσχημα, πολύ άσχημα συμπτώματα. Δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά θέλω πραγματικά να περάσω το μήνυμά μου σε όλους”, έλεγε στο η 34χρονη καθώς προσπαθούσε να αναπνεύσει και παράλληλα παρακαλούσε τους συμπολίτες της να φορούν μάσκα.

Ο Ravish Chawla ανάρτησε το ανατριχιαστικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, απευθύνοντας έκκληση στους Ινδούς να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την πανδημία. “Έχασα την έγκυο γυναίκα μου και το αγέννητο παιδί μας από την COVID. Πήρε την τελευταία της ανάσα στις 24 Απριλίου 2021 και το αγέννητο παιδί μας μια μέρα νωρίτερα”, έγραψε.

“Βρέθηκε θετική στις 11 Απριλίου και ακόμη και την περίοδο που υπέφερε έφτιαξε το παραπάνω βίντεο στις 17 Απριλίου, προειδοποιώντας τους άλλους για τον κορονοϊό” πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις