Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά έγκλημα: Σημαντική εξέλιξη
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά έγκλημα: Σημαντική εξέλιξη

Γλυκά Νερά έγκλημα: Ο 33χρονος είναι βέβαιος ότι αν δει φωτογραφία του θα τον αναγνωρίσει και από το βλέμμα.

Μια συνταρακτική πληροφορία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας σε συνέχεια σημαντικότατων στοιχείων, που έχουν δημοσιευθεί στο Alphafreepress, δίνει νέα ώθηση στις έρευνες της Αστυνομίας, στην τιτάνια προσπάθεια να ταυτοποιήσει και να αναγνωρίσει τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν και στη συνέχεια τους τρεις συνεργούς του, τους δύο «ψηλούς», που πήραν μέρος στη ληστρική θανατηφόρα εισβολή και τον «τσιλιαδόρο», που κατόπτευε έξω από τη μεζονέτα. Η πληροφορία αυτή αναφέρει ότι ο 33χρονος σύζυγος της Κάρολάϊν, αλλά και η ίδια, είδαν το πρόσωπο του αρχηγού της στυγνής, βάρβαρης συμμορίας, όταν η μάσκα που φορούσε μέχρι πάνω από τη μύτη- σαν κι αυτή που φορούν οι οδηγοί μοτοσικλετών- πάνω στην αντίδραση της 20χρονης, του έφυγε από το πρόσωπο και κατέβηκε μέχρι το σαγόνι! Αυτό το στοιχείο, θεωρείται από τους αστυνομικούς, που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν, κομβικό για την εξέλιξη της συνταρακτικής υπόθεσης, που έχει παγώσει το πανελλήνιο.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ενώ θα ακολουθήσουν, μετά και την κηδεία, νέες καταθέσεις του 33χρονου πιλότου, ο οποίος προσπαθεί να ανακαλέσει στη μνήμη του όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί από τις εφιαλτικές εκείνες ώρες, οι ίδιες πληροφορίες τον φέρουν να έχει πει στους αστυνομικούς, ότι θεωρεί ότι είναι γύρω στην ηλικία των τριάντα χρόνων, και περίπου 1:70μ ύψους, εύσωμος. Είπε ακόμη ότι ο κακοποιός αυτός που είναι και ο δολοφόνος της Καρολάιν, σε όλη τη διάρκεια του εφιάλτη δεν μιλούσε καθόλου, παρά μόνο στο τέλος, στο στάδιο της διαφυγής, οι άλλοι δύο συνεργοί του, που κρατούσαν και τα όπλα-πιστόλι και περίστροφο- του μίλησαν και ακούστηκε να απαντά σε ξένη διάλεκτο, με λέξεις που ο 33χρονος δεν κατάλαβε.

Γλυκά Νερά

Κοιτάζει φωτογραφίες σεσημασμένων

Ενώ θα προσπαθήσει να φέρει στη μνήμη του κάποιες απ αυτές τις λέξεις με τη βοήθεια και ειδικών αστυνομικών, οι οποίοι γνωρίζουν διαλέκτους, που έχουν χρησιμοποιήσει κακοποιοί στο παρελθόν κι έτσι θα προκύψει και η προέλευσή του-χώρα καταγωγής- φέρεται να εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα αναγνωρίσει τον ληστή-δολοφόνο σε φωτογραφίες σεσημασμένων, αν βέβαια η τύχη είναι με το μέρος της Αστυνομίας και έχει σημανθεί ο συγκεκριμένος κακοποιός.

 

Ο σύζυγος οδηγός στις έρευνες

Υπενθυμίζεται η αναφορά του Alphafreepress, μόλις την Πέμπτη, στην προσπάθεια που καταβάλλει ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν, να βοηθήσει τους αστυνομικούς να ανακαλύψουν τους δολοφόνους της συζύγου του. Έγραφε στο ρεπορτάζ:  «Ο συντετριμμένος σύζυγος της 20χρονης Καρολάϊν, η στυγερή δολοφονία της οποίας έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες, είναι αυτός, που, βρίσκοντας, όση δύναμη του έχει απομείνει, από το ξαφνικό και αναπάντεχο πέρασμα από την ευτυχία στην συντριβή, οδηγεί, κατά ένα σημαντικό μέρος τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στους αδίστακτους κακοποιούς.

Σε μία από τις πολλές καταθέσεις του, καθώς προσπαθεί να ανακαλεί συνεχώς στη μνήμη του πράγματα που βίωσε σαν σε φιλμ τρόμου, το ξημέρωμα της Τρίτης, κατάφερε να δώσει στοιχεία, που κάνουν τις έρευνες να στοχεύουν σε συγκεκριμένους στόχους, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων από τη μάχη που δίνεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την εξασφάλιση του D.N.A, έστω ενός εκ των ληστών-φονιάδων».

 

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Τις ίδιες στιγμές, που θεωρούνται κρίσιμες για την τελική ταυτοποίηση του δολοφόνου της Καρολάιν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν στηρίξει πολλές από τις ελπίδες τους και στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων. Εκεί έχουν μεταφερθεί πλήθος ευρημάτων από τη σκηνή του στυγερού εγκλήματος, όπως τα ρούχα της Κάρολάίν, τα σεντόνια του κρεβατιού του ανδρόγυνου, η μπλούζα της άτυχης 20χρονης και μητέρας της Λυδίας των 11 μηνών, αλλά και πολλά άλλα ευρήματα. Στόχος να απομονωθεί το D.N.A. του δολοφόνου και βέβαια αν σταθεί δυνατό και των δύο συνεργών του των «ψηλών με τα λευκά πρόσωπα», όπως έχει γράψει το Alphafreepress.

 

Βέβαιοι ότι θα βρουν DNA

Oι αστυνομικοί, που χειρίζονται την υπόθεση, είναι βέβαιοι ότι θα έχουν τα γενετικά στοιχεία του δράστη, έτοιμοι να τα συγκρίνουν στην προσπάθεια ταυτοποίησης με του όποιου υπόπτου προσαχθεί. Οι ελπίδες αυτές γίνονται ακόμη μεγαλύτερες, καθώς και πάλι ο σύζυγος αλλά προκύπτει και από τα ευρήματα, φέρεται να έχει καταθέσει ότι ο δολοφόνος, μετά την αντίδραση της Καρολάϊν όταν είδε ότι τα όπλα των στυγνών κακοποιών στρέφονταν και στο μωρό, ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και την καθήλωσε, σώμα με σώμα πάνω σ αυτό, γυρίζοντας το άτυχο κορίτσι μπρούμυτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις