Ολυμπιακός: Τα πλάνα της νέας περιόδου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Τα πλάνα της νέας περιόδου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ολυμπιακός: Στην κορυφή της λίστας των ερυθρολεύκων για την ενίσχυση της επίθεσης ενόψει της επόμενης σεζόν είναι ο Τικίνιο Σοάρες.

15.05.2021 | 09:55

Με τη χρονιά να κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό, οι σκέψεις στο Λιμάνι στρέφονται στη νέα σεζόν και την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Για την ενδυνάμωσης της επίθεσης η πρώτη επιλογή είναι ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Τικίνιο Σοάρες, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέντρο Μαρτίνς, ου εισηγήθηκε την απόκτησή του στη σχετική σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο Μαρτίνς θέλει ο Τικίνιο να πλαισιώσει τους Ελ Αραμπί και Χασάν και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν ένα δυνατό οικονομικά συμβόλαιο στον 30χρονο επιθετικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, καθώς πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να προλάβει τις ενδιαφερόμενες ομάδες, κυρίως από Τουρκία που προσφέρουν μεταξύ 2,5 με 3 εκατ. ευρώ ετησίως στον Τικίνιο. Ωστόσο, η προοπτική να αγωνιστεί στη γειτονική χώρα δεν φαίνεται πως συγκινεί τον Βραζιλιάνο άσο, ενώ σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις θα παίξει και η παρουσία του Πέντρο Μαρτίνς στην ομάδα, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν από μερικά χρόνια στην Γκιμαράες.

 

 

Exit mobile version