Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Καμίλα Καμπέγιο ταινία: Οι πρώτες της φωτογραφίες ως «Σταχτοπούτα»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καμίλα Καμπέγιο ταινία: Οι πρώτες της φωτογραφίες ως «Σταχτοπούτα»

Καμίλα Καμπέγιο ταινία: Οι πρώτες της φωτογραφίες ως «Σταχτοπούτα» κυκλοφόρησαν στο Instagram

Η κινηματογραφική ταινία «Cinderella» (Σταχτοπούτα) είναι ένα καινούριο μιούζικαλ από την Amazon Prime που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τον ομώνυμο ρόλο της παραμυθένιας Σταχτοπούτας, υποδύεται η Καμίλα Καμπέγιο. Η Καμίλα Καμπέγιο, γνωστή για τις επιτυχίες «Havana» και «Senorita» υποψήφια για Grammy, τραγουδίστρια/τραγουδοποιός, με πλατινένιο άλμπουμ θα συμμετάσχει και στη δημιουργία της μουσικής της ταινίας. Στην κινηματογραφική ταινία «Η Σταχτοπούτα» η Καμίλα Καμπέγιο κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός. Στο μιούζικαλ/κωμωδία το κλασικό παραμύθι ξαναγράφεται με πρωταγωνίστρια μία φιλόδοξη νεαρή γυναίκα, τα όνειρα της οποίας είναι μεγαλύτερα απ’ όσο επιτρέπει ο κόσμος.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη μεταμόρφωσή της σε Σταχτοπούτα δημοσιεύτηκαν στο Instagram και μας έκαναν να ανυπομονούμε περισσότερο για την ταινία. Η 24χρονη ηθοποιός φαίνεται σε δύο σκηνές – μία μόνη και μία με τον συμπρωταγωνιστή της- από το παραμύθι, το οποίο σκηνοθετεί ο Κέι Κάνον. Tο πρώτο caption δείχνει την πρωταγωνίστρια με την ενδυμασία του σπιτιού να προετοιμάζει το φόρεμά της για τον χορό ενώ η δεύτερη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο ανάμεσα στη Σταχτοπούτα και τον πρίγκιπα Ρόμπερτ (Νίκολας Γκάλιτζιν) να κοιτάζονται γλυκά μέσα στα μάτια.

Η ταινία που θα «σπάσει» τα ταμεία

Βασισμένη στο παραμύθι «Cendrillon» του Σαρλ Περώ, η ιστορία της φτωχής νεαρής ορφανής και της καλής νεράιδας της αποτέλεσε τη βάση για την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney «Cinderella» το 1950.Ακολούθησαν δύο live-action remakes, το 1997 το τηλεοπτικό μιούζικαλ με τη Γουίτνεϊ Χιούστον και η εκδοχή του Κένεθ Μπράνα το 2015 με πρωταγωνίστρια, τη Λίλι Τζέιμς και παγκόσμιες εισπράξεις που έφθασαν τα 543 εκατομμύρια. Στην νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Σταχτοπούτας» πρωταγωνιστούν επίσης ο Πιρς Μπρόσναν, Μπίλι Πόρτερ και Ίντινα Μένζελ. Η ταινία αναμένεται να «σπάσει» τα ταμεία τόσο λόγω της συμμετοχής της Καμπέγιο όσο και τα πρώτα συναρπαστικά πλάνα που κυκλοφόρησαν και δείχνουν πως έχει γίνει πολύ υψηλή επαγγελματική δουλειά.

Δείτε το trailer της ταινίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις