Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler: Ποια η συμφωνία που θα κάνει με την Αθηνά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler: Ποια η συμφωνία που θα κάνει με την Αθηνά

Αγγελική spoiler: Τι θα δούμε πριν το μεγάλο φινάλες

Καθηλωτικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Αγγελική». Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει, ενώ οι ανατροπές και οι συνταρακτικές αποκαλύψεις θα μας συγκλονίσουν. Η Τζένη θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω ανήμερα του γάμου του Δημήτρη και της Κατερίνας. Ακόμα, σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού “TV O’CLOCK”, η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη µε την Αθηνά. Για πρώτη φορά μιλούν ανοιχτά για όλα. Ωστόσο, η Αθηνά αποφασίζει να τη σώσει από τα χέρια του Δημήτρη και να κάνει μαζί της µία συμφωνία. Η Αθηνά, από τη στιγμή που έμαθε πως η Αγγελική είναι η Μαργαρίτα, είναι αναστατωμένη και προσπαθεί να βρει τρόπο να την κάνει να φύγει για πάντα από τη ζωή τους. Ωστόσο, η απόφαση του Στέφανου να την παντρευτεί άλλαξε όλα τα δεδομένα.

Κι ενώ η Αθηνά ζήτησε από τον Δημήτρη να µην κάνει τίποτα πίσω από την πλάτη της εναντίον της Αγγελικής, εκείνος την αγνόησε και ενορχήστρωσε μαζί µε τον Γιάννη την απαγωγή της. Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η πολύωρη απουσία της από το κτήμα ανησυχεί τη Ζωή και τον Μιχάλη, οι οποίοι είναι σίγουροι πως της συνέβη κάτι κακό. Ο Μιχάλης δίνει μάχη µε τον χρόνο για να την εντοπίσει και όταν μαθαίνει από την Τζένη πως οι Αργυροί ξέρουν την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής οι φόβοι του αυξάνονται. Ο ίδιος πηγαίνει στο σπίτι των Αργυρών για να τους ξεμπροστιάσει, πιστεύοντας ότι αυτοί κάτι της έκαναν. Ωστόσο, ένα ηχητικό μήνυµα που έρχεται από την Αγγελική στον Στέφανο, βεβαιώνοντάς τον ότι είναι καλά, θολώνει τα νερά και δεν αφήνει στον Μιχάλη περιθώρια να επιμείνει.

Αγγελική

Τι θα συμβεί μεταξύ τους

Από την άλλη, η Αθηνά παρατηρεί πως η Αγγελική λείπει αρκετές ώρες και από τις κινήσεις του Δημήτρη καταλαβαίνει πως εμπλέκεται στην εξαφάνισή της. Τον πιέζει να παραδεχθεί ότι αυτός έκανε κάτι στην κοπέλα, αλλά ο νεαρός αρνείται τα πάντα. Παράλληλα, ο Μιχάλης και η Ζωή καταλαβαίνουν ότι το ηχητικό μήνυμα που έστειλε η Αγγελική ήταν στημένο και όντως κάτι συμβαίνει. Τότε, εκείνη του εκμυστηρεύεται ότι υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν την Αγγελική, καθώς έχει στα χέρια της κάτι σαν εγγύηση για τη ζωή της.

Πρόκειται για ένα βίντεο που τράβηξαν μαζί µε την Αγγελική, στο οποίο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον βιασμό της, αλλά και για όλα τα εγκλήματα των Αργυρών. Όσο οι ώρες περνούν, η ανησυχία όλων αυξάνεται για το πού βρίσκεται η Αγγελική. Η Αθηνά, παρόλο που θέλει να απαλλαγεί από την απουσία της, δεν επιθυμεί να της συμβεί κάτι κακό. Έτσι, συνεχίζει να πιέζει τον Δημήτρη και εκείνος ομολογεί ότι έχει απαγάγει την Αγγελική, πράγμα που τους φέρνει σε μεγάλη ρήξη. Η γυναίκα τού λέει ότι θα το αναλάβει η ίδια από εδώ και πέρα κι αυτός καλά θα κάνει να μείνει απέξω. Την ίδια στιγμή, η Αγγελική στην αποθήκη προσπαθεί να πείσει τον Γιάννη να τη λύσει και του εγγυάται πως δεν θα τον µπλέξει στην υπόθεση, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Το επόμενο πρωί, η Αγγελική, που βρίσκεται ακόµη σε κατάσταση ομηρίας, βλέπει ξαφνικά μπροστά της την Αθηνά. Οι δύο γυναίκες έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωπες μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας της κοπέλας. Η τελευταία τής μιλάει για όλα ανοιχτά και της αποκαλύπτει την αλήθεια και για τη ∆ανάη, οδηγώντας τη να της προτείνει µία συμφωνία. Από την άλλη, ο Παύλος μαθαίνει για την εξαφάνιση της Αγγελικής και μπαίνει σε υποψίες ότι από πίσω μπορεί να κρύβονται ο Δημήτρης και η μητέρα του. Λίγο μετά, ο Μιχάλης µε τη Ζωή αποφασίζουν να στείλουν το βίντεο στην Αστυνοµία και ο Στέφανος ετοιμάζεται να δηλώσει την εξαφάνιση της αγαπημένης του.

Όμως, ξαφνικά, εκείνη εμφανίζεται στο κτήμα. Έπειτα, η Ζωή προσπαθεί να την πείσει να φύγουν μακριά από τους Αργυρούς, αλλά μάταια. Εκείνη που έσωσε την Αγγελική και την άφησε ελεύθερη είναι η Αθηνά. Η γυναίκα ήθελε να την προστατεύσει από τα άρρωστα σχέδια του Δημήτρη, που θα έφτανε στα άκρα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Η Αθηνά, όμως, ξέρει πως µία τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για όλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις