Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλειος Κωστέτσος επέμβαση καρδιάς: Το μήνυμα που στέλνει μέσω μιας φωτογραφίας
LIFESTYLE

Βασίλειος Κωστέτσος επέμβαση καρδιάς: Το μήνυμα που στέλνει μέσω μιας φωτογραφίας

Βασίλειος Κωστέτσος επέμβαση καρδιάς: Η ουλή που του θυμίζει τη μέρα που «ξαναγεννήθηκε»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος γιορτάζει κάθε χρόνο τη μέρα που «ξαναγεννήθηκε», και του δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία στη ζωή. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη ημέρα που έκανε ανοιχτή επέμβαση, και μας στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, μέσω μια ανάρτησης. Δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ουλή που απέκτησε από το χειρουργείο. «13 Μαΐου 2017… Όταν “έφυγα”… & “ξαναγύρισα”… Πέρασαν 4 χρόνια… τόσο λίγο & ταυτόχρονα τόσο μακριά… μέσα σε τέσσερα χρόνια συνέβησαν τόσα πολλά! Αναθεώρησα και ακόμα αναθεωρώ ανθρώπους και καταστάσεις» έγραψε χαρακτηριστικά από κάτω.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο περιοδικό Down Town:«Μια στιγμή για να παραδοθείς στον θάνατο και μία για να κερδίσεις την ζωή σου. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά που όλα σταματούν σε ένα κρεβάτι χειρουργείου, για να αρχίσουν ξανά αλλιώς.»

Απαρηγόρητος αποχαιρετά την μητέρα του – «Σήμερα σε αγγίξαμε για τελευταία φορά»

Η σχέση του μαζί της ήταν πολύ στενή και το πένθος είναι βαρύ για τον σχεδιαστή που θέλησε να την τιμήσει με μια σειρά από αναρτήσεις αφιερωμένες σε εκείνη. Για το τελευταίο αντίο στη μητέρα του έγραψε: «Σήμερα σε είδαμε για τελευταία φορά…. Ο πόνος ασύλληπτος….Μανούλα μας… Είναι σαν ψέματα αλλά είναι αλήθεια… Αγγίξαμε και χαϊδέψαμε το κούτελο σου για τελευταία φορά…. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά που δεν πρόλαβα και η Πόλα ένα μεγάλο φιλί!Επίσης στέλνω μια τεράστια ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους όσους σε τίμησαν με συλλυπητήριες ευχές και τους Ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου! Έχε Γεια…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις