Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάλια Χατζηθεοδώρου – Τροχός της Τύχης: Οριστική η αποχώρηση της
LIFESTYLE

Βάλια Χατζηθεοδώρου – Τροχός της Τύχης: Οριστική η αποχώρηση της

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Τροχός της Τύχης: Της το ανακοίνωσε το Star

Τίτλοι τέλους μπήκαν στην συνεργασία της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με το Star, αφού σύμφωνα με όσα ακούγονται αποχωρεί από «Τον Τροχό της Τύχης».  Σύμφωνα με την εκπομπή “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό της. Ήταν ένα πρόσωπο που έκανε θετική εντύπωση από την αρχή, ωστόσο το «ταξίδι» της τελειώνει εδώ. Η απόφαση δεν πάρθηκε από κοινού, και απλά ανακοινώθηκε στην Βάλια, η οποία το δέχτηκε με χαμόγελο, μιας και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Υπάρχει στον τροχό γενικά ένας αέρας ανανέωσης στον Τροχό, σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος. Μαζί με το σκηνικό ήθελαν να αλλάξουν και το κορίτσι, είπε χαρακτηριστικά. Ήδη το κανάλι έχει αρχίσει να ψάχνει την αντικαταστάτριά της.

Μάλιστα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου εδώ και αρκετό καιρό έχει σαν μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία την καθοδηγεί στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Η ίδια είχε μιλήσει για την σχέση της με τον τραγουδιστή των «Alcatrash». «Η αλήθεια είναι ότι το ήξεραν ότι είμαστε μαζί με τον Πέτρο Πυλαρινό, οπότε είναι δώρον άδωρον να κρυβόμαστε. Νομίζω ότι, αν είσαι με έναν άνθρωπο και είσαι καλά- τη δεδομένη στιγμή, γιατί κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβεις. Εμείς το συζητήσαμε και είπαμε ότι μπορούμε να το πούμε. Είμαστε καλά και έχουμε λόγο να το κρύβουμε.»

Η περιπέτεια με τον κορονοϊό

Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου ανακοίνωσαν ότι νόσησαν από κορονοιό. Παρέμειναν σε καραντίνα, και μετά επέστρεψαν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ακόμα, ο τραγουδιστής των «Alcatrash», πραγματοποίησε ένα Q and A και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των followers του. Αναφέρθηκε και στην σύντροφο του, αποκαλύπτοντας ότι η αγαπημένη του Βάλια πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο βίντεο κλιπ της μπάντας. «Έχουμε deal ότι θα παίξει στο “Μάτια μου μεγάλα” που έρχεται», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις