Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Κάρολαιν: Ο σύζυγος αγκαλιά με το μωρό τους στο τελευταίο αντίο
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Κάρολαιν: Ο σύζυγος αγκαλιά με το μωρό τους στο τελευταίο αντίο

Κηδεία Κάρολαιν: Στην Αλόνησο το τελευταίο αντίο

Τραγική είναι η φιγούρα του 32χρονου συζύγου της άτυχης Κάρολαιν, η οποία έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, και έκοψαν τόσο άδικα το νήμα της ζωής της. Η οικογένεια και οι φίλοι της, ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο, και η σορός της έχει μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε. Μαζί και η μητέρα της που βρέθηκε στην Αθήνα μετά το στυγερό έγκλημα. Στο νησί έφτασαν τρία ελικόπτερα της εταιρείας που εργάζεται ο σύζυγος της, Μπάμπης, μαζί με την 11 μηνών κορούλα τους. Η κηδεία θα τελεστή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξόδιος ακολουθία που θα ψαλλεί θα είναι σύμφωνα με το τελετουργικό των Καθολικών και δεν θα επιτραπεί η είσοδος των ΜΜΕ στο εσωτερικό του ναού. Επίσης, ορθόδοξος ιερέας θα προσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής της Καρολάιν. Τον επικήδειο θα εκφωνήσουν η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, και ο Νίκος Παπαγιάννης που είναι ο αρχηγός των προσκόπων.

Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα

Στη σοφίτα οι αστυνομικοί αντίκρισαν την 20χρονη νεκρή πάνω στο διπλό κρεβάτι του δωματίου, ενώ μαζί με τη μητέρα του ήταν το μωρό (11 μηνών). Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό εκείνη την ώρα δεν έκλαιγε, παρά μόνο προσπαθούσε να πιάσει τη μητέρα του. Στον ίδιο χώρο ήταν ο 33χρονος πιλότος, ο οποίος ήταν ακόμα δεμένος με σχοινιά. Δίπλα του βρισκόταν το κινητό τηλέφωνο με το οποίο κάλεσε το «100». Αργότερα εξήγησε στους αστυνομικούς ότι πήρε τηλέφωνο πατώντας με τη μύτη του τα κουμπιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις