Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Κάρολαιν: «Είμαι τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου», συγκινεί ο σύζυγός της
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Κάρολαιν: «Είμαι τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου», συγκινεί ο σύζυγός της

Κηδεία Κάρολαιν: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο, τραγική φιγούρα ο σύζυγός της

Σε κλίμα οδύνης είπαν το τελευταίο αντίο στην 20χρονη Κάρολαιν Κράουτς, η οποία έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Ο αποχαιρετισμός του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα του παιδιού του, ράγισε καρδιές και το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Γέμισε δάκρυα στα μάτια όλους όσους παραβρέθηκαν το μεσημέρι της  Παρασκευής στο κοιμητήριο της Αλοννήσου. «Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου.

Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της.  Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε», είπε χωρίς να αφήσει στιγμή από την αγκαλιά του το 11 μηνών κοριτσάκι τους.
Το παρών στο ύστατο χαίρε έδωσαν όλοι όσοι τη γνώρισαν στην Αλόννησο, και την είδαν να μεγαλώνει και να γίνεται μια ώριμη γυναίκα και μάνα. Είχε τόσο όνειρα που δεν πρόλαβε να τα κάνει πραγματικότητα. H κηδεία της Κάρολάιν έγινε στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε, καθώς και λόγω του ότι ο πατέρας της λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Ο σύζυγος της αγκαλιά με το μωρό τους στο τελευταίο αντίο

Η οικογένεια και οι φίλοι της, ετοιμάστηκαν να πουν το τελευταίο αντίο, και η σορός της έχει μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε. Μαζί και η μητέρα της που βρέθηκε στην Αθήνα μετά το στυγερό έγκλημα. Στο νησί έφτασαν τρία ελικόπτερα της εταιρείας που εργάζεται ο σύζυγος της, Μπάμπης, μαζί με την 11 μηνών κορούλα τους. Η κηδεία θα τελεστή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξόδιος ακολουθία που θα ψαλλεί θα είναι σύμφωνα με το τελετουργικό των Καθολικών. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος των ΜΜΕ στο εσωτερικό του ναού. Επίσης, ορθόδοξος ιερέας θα προσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής της Καρολάιν. Τον επικήδειο θα εκφωνήσουν η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, και ο Νίκος Παπαγιάννης που είναι ο αρχηγός των προσκόπων.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις