Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά έγκλημα: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά έγκλημα: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Γλυκά Νερά έγκλημα: Ποιους ψάχνει η Αστυνομία για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν.

Δύο ψηλοί, 1.80 μ., με λευκά πρόσωπα, σχετικά αδύνατοι, ένας κοντύτερος, 1.70 έως 1.72 μ., εύσωμος και ο «τσιλιαδόρος με το τζόκεϊ». Αυτοί είναι οι τέσσερις, πλέον καταζητούμενοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ως εμπλεκόμενοι στην εισβολή τρόμου που συνοδεύτηκε με τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν, μπροστά στο μωρό της και τον σύζυγό της, στην κατοικία τους στα Γλυκά Νερά. Ο συντετριμμένος σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν, η στυγερή δολοφονία της οποίας έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες, είναι αυτός, που βρίσκοντας όση δύναμη του έχει απομείνει, από το ξαφνικό και αναπάντεχο πέρασμα από την ευτυχία στην συντριβή, οδηγεί, κατά ένα σημαντικό μέρος τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στους αδίστακτους κακοποιούς.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Σε μία από τις πολλές καταθέσεις του, καθώς προσπαθεί να ανακαλεί συνεχώς στη μνήμη του πράγματα που βίωσε σαν σε φιλμ τρόμου, το ξημέρωμα της Τρίτης, κατάφερε να δώσει στοιχεία, που κάνουν τις έρευνες να στοχεύουν σε συγκεκριμένους στόχους, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων από τη μάχη που δίνεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την εξασφάλιση του D.N.A, έστω ενός εκ των ληστών-φονιάδων. Είπε, λοιπόν ότι οι δύο «ψηλοί»-έβλεπε τα μάτια τους μέχρι να του βάλουν μονωτική ταινία στα μάτια- ήταν αυτοί που κρατούσαν αντίστοιχα, περίστροφο ο ένας, μαύρο πιστόλι ο άλλος και σημάδευαν την οικογένειά του, αλλάζοντας στόχευση ανάλογα με τα διαδραματιζόμενα τις φρικτές ώρες της ομηρίας του ίδιου, της συζύγου και του έντεκα μηνών μωρού τους.

Γλυκά Νερά

Εύσωμος ο αρχηγός

Ο τρίτος, ο «κοντός, εύσωμος», που δεν μιλούσε και κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του με μάσκα σαν κι αυτή που φορούν οι οδηγοί μοτοσικλετών, φαινόταν ο αρχηγός της συμμορίας.  Και ήταν αυτός που αρχικά, έδεσε χειροπόδαρα την Κάρολαϊν στο κρεββάτι μπρούμητα και στη συνέχεια τη δολοφόνησε, καθώς η μητέρα του μωρού φώναζε, βλέποντας τα όπλα πάνω από το αγγελούδι της. Σε αυτόν τον στυγνό κακοποιό μίλησαν κάποια στιγμή, στο στάδιο της διαφυγής οι άλλοι δύο που φορούσαν μάσκες με λέξεις ξένης διαλέκτου. Κάποιες απ αυτές τις λέξεις προσπαθεί να επαναφέρει στη μνήμη του για να σιγουρευτούν οι αστυνομικοί από ποια χώρα προέρχονται οι κακοποιοί που πάγωσαν την ελληνική κοινωνία.

Ο τσιλιαδόρος

Η ίδια έρευνα, επεκτείνεται και εκτός της μεζονέτας. Εκεί, που όπως έχει ήδη γράψει σε εκτενές ρεπορτάζ το Alphafreepress, κάμερα γειτονικού σπιτιού έχει «πιάσει» τον τέταρτο της βάρβαρης συμμορίας, τον «τσιλιαδόρο» των ανθρωπόμορφων. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Alphafreepress, ο άγνωστος αυτός, έχει αποτυπωθεί σαν φιγούρα από κάμερα οικίας, σε απόσταση περίπου εβδομήντα μέτρων από τη μεζονέτα. Πάντα κατά τις ίδιες αποκαλυπτικές πληροφορίες, φαίνεται στην εικόνα να φορά τζόκεϊ καπέλο, ώρα 5 και 22 πρώτα λεπτά της Τρίτης, σε ώρα δηλαδή που δεν είχε καν ξημερώσει, προφανώς με μόνη έννοια να μην αναγνωρίζεται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην πλάτη έφερε ένα σακίδιο μέσα στο οποίο πιθανότατα, όπως εικάζεται, έκρυβε το όπλο του και πιθανόν ρούχα με τα οποία θα άλλαζαν οι συνεργοί του αυτά που φορούσαν στη ληστεία για να αποπροσανατολίζουν και σε ένα τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας.

Γλυκά Νερά

 

Σκιαγραφούν το προφίλ

Με βάση, λοιπόν, τα στοιχεία αυτά, αλλά και άλλα που συγκεντρώνονται από τους ερευνητές της Αστυνομίας, σκιαγραφείται το προφίλ των τεσσάρων στυγνών ληστών-φονιάδων, που δεν υπολόγισαν μπροστά στα κέρδη που προσδοκούσαν τη ζωή μιας νεαρής μητέρας, από τις φωνές της οποίας φοβήθηκαν ότι θα προδιδόταν η παρουσία τους στο σπίτι και θα εγκλωβίζονταν από την Αστυνομία, αν την ειδοποιούσαν οι γείτονες. Έτσι, σε ένα από τα βασικά επίπεδα της έρευνας γίνονται «φύλλο και φτερό», τα άλμπουμ με τους σεσημασμένους για βίαιες ένοπλες ληστείες σε σπίτια, που έχουν εξιχνιαστεί στο παρελθόν, καθώς πιστεύεται ότι οι συγκεκριμένοι έχουν ποινικό μητρώο και δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν την Αστυνομία.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Τις ίδιες ώρες, αναμένεται απάντηση και από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τα τηλέφωνα που εξέπεμψαν τις επίμαχες ώρες της ομηρίας της οικογένειας στην κεραία της περιοχής. Έστω κι αν είναι τα λεγόμενα «πακιστανικά», οι αστυνομικοί θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη, μοιραία, για τη ζωή της 20χρονης Κάρολαϊν, με πατέρα Βρετανό και μητέρα από τις Φιλιππίνες.

Παρακολουθούσαν τη μεζονέτα

Αφορά και τις προηγούμενες, καθώς είναι ακράδαντη η πεποίθηση των αστυνομικών ότι της δολοφονικής εισβολής, προηγήθηκε παρακολούθηση των συνηθειών του ζεύγους. Και οι αστυνομικοί έχουν βρει και το σημείο, σε αδιέξοδο σημείο, απ’ όπου οι κτηνώδεις ληστές παρατηρούσαν τη μεζονέτα, έκαναν κατόπτευση και αναζητούσαν τον πιο πρόσφορο τρόπο γι αυτούς, από ποιο σημείο θα μπορούσαν να βρεθούν σαν εφιάλτες να συντρίψουν για πάντα την ευτυχία μιας οικογένειας νέων ανθρώπων, γεμάτων όνειρα για το μέλλον της κορούλας τους.

Γλυκά Νερά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις