Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξαφάνιση 16χρονης Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην περιοχή
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 16χρονης Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην περιοχή

Εξαφάνιση 16χρονης Θεσσαλονίκη: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, για την εξαφάνιση της 16χρονης Μαρίας Φ. από την περιοχή Βασιλικά. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από τις αρχές, καθώς αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης (13/05/2021). Για την εξαφάνιση της 16χρονης και μετά από αίτημα της οικογένειάς της, σήμανε συναγερμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης. Η Μαρία Φ. έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά ξυρισμένα στο πλάι και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μαύρα παπούτσια τύπου αρβυλάκια και κρατούσε μαύρη τσάντα πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Αρπαγή και σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης Θεσσαλονίκη: Τι εισηγείται η εισαγγελέας

Να παραπεμφθεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο εισηγείται η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την 34χρονη πλέον κατηγορούμενη της πολύκροτης υπόθεσης αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας, πέρσι τον Ιούνιο, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, η κατηγορούμενη χορήγησε ναρκωτικές ουσίες στην ανήλικη και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, πριν την αφήσει ελεύθερη ύστερα από δύο 24ωρα παράνομης κράτησης. Κατά την πολύμηνη έρευνα της Ανακρίτριας δεν προέκυψε η εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση, ούτε βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στην κατοχής της 34χρονης. Η κατηγορούμενη θα παραμένει προσωρινά κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές Θηβών.

Για την παραπομπή της σε δίκη θα αποφανθεί με βούλευμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Εις βάρος της η Eισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έχει ασκήσει ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, σε πλημμεληματικό βαθμό. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων στην ανήλικη προκειμένου η δράστιδα να κάμψει τις αντιδράσεις της και να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις