Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Το σχόλιο που έκανε ο πρώην σύζυγός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Το σχόλιο που έκανε ο πρώην σύζυγός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Σοκαρισμένος είναι ο πρώην σύζυγός της

Η επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ είναι ένα θέμα που έχει μονοπωλήσει τον τελευταίο καιρό. Αυτό κυρίως γιατί μετά από το διαζύγιο, που πήρε από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά του πρώην της 17 χρόνια μετά. Δεν είναι, λοιπόν, παράλογο να είναι σοκαρισμένος, και να σκέφτεται ακόμα και ότι τον είχε «κερατώσει». Ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ, για πρώτη φορά εθεάθη την Τρίτη σε ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι και ρωτήθηκε για την πρώην σύζυγο του και λατίνα σταρ. Σύμφωνα με την «Page Six» αρκέστηκε να πει, αφήνοντας υπονοούμενα: «Go Yankees».

Ο ίδιος ήταν μέλος της ομάδας των New York Yankees, και αντίπαλος της αγαπημένης ομάδας του Μπεν Άφλεκ, τους Boston Red Sox. Μάλιστα, υποστηρίζει τόσο φανατικά τους Βoston Red Sox που στα γυρίσματα της ταινίας «Gone Girl», ο Άφλεκ  δεν έβαλε το καπέλο των Yankees, παρά το σενάριο. Πάντως, παρότι έχει μετριάσει τα λόγια του, αρνείται να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod)

Σε κατάσταση σοκ ο  Άλεξ Ροντρίγκεζ

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκλειστικά από το DailyMail.com, οι “Μπένιφερ”, απόλαυσαν την εξόρμηση στο πολυτελές θέρετρο για σκι στη Μοντάνα, όπου ο Άφλεκ διαθέτει ένα σαλέ. Αυτά είδε και ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο χώρισαν πρόσφατα, και έπαθε σοκ με την επανασύνδεση της Jlo με τον Άφλεκ, έπειτα από 17 χρόνια. Κοντινό άτομο του Ροντρίγκεζ είπε στο E!News: “Ο Άλεξ έχει σοκαριστεί που η JLo προχώρησε. Πίστευε πραγματικά ότι μπορούσε να λειτουργήσει η σχέση τους και να επανασυνδεθούν. Προσπαθεί να την προσεγγίσει και εκείνη τον έκοβε” τόνισε η πηγή που πρόσθεσε ότι ο Ροντρίγκεζ .“Έχει στεναχωρηθεί από την επανασύνδεση της Λόπεζ και μάλιστα επικοινώνησε μαζί της για να της δείξει πόσο αναστατωμένος είναι.

Εκείνη δεν ενδιαφέρεται να αναθερμάνει οτιδήποτε με τον A-Rod, της έχει τελειώσει”. Η Λόπεζ με τον Ροντρίγκεζ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους τον περασμένο μήνα έπειτα από εβδομάδες που διέψευδαν τις φήμες. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι ο Άφλεκ επισκέπτεται συχνά την έπαυλη της Λόπεζ στο Λος Άντζελες. Μάλιστα οι παπαράτσι τον έχουν εντοπίσει και εκεί. Άτομο από τον κύκλο τους, που έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Τζένιφερ είναι ευτυχισμένη».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις