Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντούα Λίπα εμφάνιση: Πιο καυτή από ποτέ στα Brit Awards
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντούα Λίπα εμφάνιση: Πιο καυτή από ποτέ στα Brit Awards

Ντούα Λίπα εμφάνιση: Προκάλεσε χαμό με το outfit της

Η 25χρονη τραγουδίστρια, Ντούα Λίπα, προκάλεσε χαμό στη λαμπερή τελετή απονομής των Brit Awards, και τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα πάνω της. Μάλιστα, κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία, αυτό του άλμπουμ της χρονιάς και της καλύτερης τραγουδίστριας της χρονιάς, και πρόσφερε μια μοναδική on stage εμφάνιση. Η Βρετανία, λοιπόν φαίνεται να επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα, με το O2 arena του Λονδίνου, να είναι γεμάτο από celebrities.

Η νεαρή σταρ επέλεξε να φορέσει ένα μίνι κίτρινο φόρεμα με ουρά της Viviene Westwood και το συνδύασε με μαύρες ζαρτιέρες. Ακόμα έκανε ογκώδες χτένισμα, που παρέπεμπε στην αείμνηστη Amy Winehouse.  Για την παρουσία της στη σκηνή του Ο2 Arena, διάλεξε ένα διαφορετικό outfit. Φόρεσε ένα κοστούμι διά χειρός Vivienne Westwood με print τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου, που έβγαλε πάνω στην σκηνή, αποκαλύπτοντας μία ασορτί φούστα. Ξεσήκωσε τα πλήθη όπως ήταν αναμενόμενο, και απογείωσε την εμφάνισή της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η εμφάνιση της στο BBC

Η Ντούα Λίπα βρίσκεται στην κορυφή της βρετανικής pop για τα καλά. Κάθε της επιτυχία, όπως το ‘We’re Good’, ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο το κοινό της. Το BBC Live Lounge, είναι ο χώρος των ραδιοφωνικών συναυλιών του βρετανικού Radio 1, εκεί όπου ακόμα και οι εμπορικοί pop καλλιτέχνες ξεπερνούν τα όρια τους με διασκευές που κανείς δεν μπορείς να διανοηθεί. Μια από αυτές ήταν και το ‘Eugene’ της Ντούα Λίπα, από το album ‘Collapsed In Sunbeams’ της Άρλο Παρκς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις