Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler 13/5: Τα πάντα για το σημερινό επεισόδιο – Τι αποκάλυψε η Φιλαρέτη Κομνηνού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 13/5: Τα πάντα για το σημερινό επεισόδιο – Τι αποκάλυψε η Φιλαρέτη Κομνηνού

Αγγελική spoiler 13/5: Τα πάντα για το σημερινό επεισόδιο - Τι αποκάλυψε η Φιλαρέτη Κομνηνού

Η πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha Αγγελική δεν έχει σταματήσει να καθηλώνει τους τηλεθεατές μπροστά από τις οθόνες, αφού οι εξελίξεις είναι άκρως αποκαλυπτικές και απρόβλεπτες. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια του  «Αγγελική» μόλις ολοκληρώθηκαν. Χθες ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς κράτησε τους τηλεθεατές καθηλωμένους στις οθόνες τους καθώς τα γεγονότα τρέχουν και οι χαρακτήρες ξεδιπλώνονται. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε, ότι η Ελένη βλέπει του αστυνομικούς που έχει φωνάξει η Αθηνά και προλαβαίνει να το σκάσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μιχάλη, όμως οι αστυνομικοί επισκέπτονται και το δικό του σπίτι στην προσπάθειά του να τη βρουν.

Ο Μιχάλης όμως καταφέρνει να τους μπλοκάρει και δεν τους επιτρέπει την έρευνα αφού δεν έχουν το αντίστοιχο ένταλμα. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Δανάη μετά τη φυγή της και καταφέρνει να την καλμάρει ενώ λίγο αργότερα λέει στην Αγγελική να πάρει το Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουνε από κει μέσα. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούνε, πράγμα που θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αθηνά. Η Ιωάννα πιέζει τον Νικόλα να μάθει τι είναι αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης και δεν της το λέει.

Το τέλος των γυρισμάτων

Όμως, παρόλο που εμείς βλέπουμε ακόμη τις εξελίξεις που είναι καταιγιστικές, τα γυρίσματα της σειράς έφτασαν στο τέλος τους. Αυτό αποκάλυψε χθες η Φιλαρέτη Κομνηνού μέσω της ανάρτησης από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ηθοποιός έγραψε συγκεκριμένα: «Το συνεργείο μας!!Περάσαμε μαζί τόσους μήνες!!! θα μου λείψουνε πολύ….», δίνοντας την είδηση πως τα γυρίσματα της σειράς μόλις ολοκληρώθηκαν. Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί θαυμαστές της ηθοποιού έσπευσαν να σχολιάσουν αλλά και να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα γυρίσματα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by filareti (@filareti_komninou)

Τι θα δούμε σήμερα 13/5

Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στο Θωμά τους όρους της αποφυλάκισης του, ωθώντας τη Λένα να  ομολογήσει κι εκείνη με τη σειρά της τη συμφωνία της με την Αθηνά πριν από πολλά χρόνια. Ο Νικόλας εκμυστηρεύεται στην Ιωάννα ότι ο Δημήτρης έχει σκοτώσει εντείνοντας ακόμα περισσότερο την ανησυχία της για την Κατερίνα, ενώ αργότερα ο ίδιος μαθαίνει από το Στέφανο όλη την αλήθεια για το Μιχάλη. Ο Δημήτρης ακούει την Αγγελική και το Στέφανο να συζητούν με τη Δανάη το ενδεχόμενο να φύγουν από το κτήμα και καταστρώνει καινούριο σχέδιο.

Η Ζωή, έχοντας ανησυχήσει πολύ για την αδερφή της, επιστρέφει απρόσμενα στην Ελλάδα και πείθει την Αγγελική να λάβουν μέτρα για την προστασία της, τα οποία στην πορεία θα φανούν πολύ χρήσιμα. Η Αθηνά ζητάει από τον Παύλο να αναλάβουν μαζί την διεύθυνση της εταιρίας κι εκείνος το ανακοινώνει στη Τζένη, η οποία στρέφεται στον πατέρα της κινώντας τις υποψίες του Παύλου που την παρακολουθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις